Uniek gelegen vakantieverblijf op 3.000m2

Onder voorbehoud Wingene Eikendreef 11
Gelegen in de bossen van Wildenburg/Gruyterdreef.
Voor diegene die rust zoekt, of voor diegene die wilt investeren in vakantievastgoed.

Uitgesproken unieke ligging, enerzijds kan je vanuit je eigen tuin vertrekken naar het provinciaal domein Bulskampveld. De omgeving van Wingene biedt veel mogelijkheden voor activiteiten en uitstapjes. Er zijn prachtige wandel- en fietsroutes in de buurt, evenals historische bezienswaardigheden en gezellige restaurants. De vakantiewoning is ideaal gelegen voor het verkennen van de prachtige natuur van Vlaanderen.

Het perceel maakt deel uit van een kleinschalig park met vakantiechalets. Op het perceel zelf staat een primitief vakantiehuisje/chalet. Luxe is er niet. Er is heden geen stromend water. Wel aansluiting op een pompeput en het is aangesloten op het elektriciteitsnet. Er is geen badkamer, noch een keuken. Hier is het wél altijd vakantie :-)

Opvallend is de open plek in het bos waardoor het huisje baadt in het licht.
De enorme tuin biedt veel ruimte voor ontspanning en recreatie, en is ... perfect voor kinderen om in te spelen.

Indeling: keukenruime met aansluitend woonkamer en achterliggend een (slaap)kamer. Er is nog een berging en een toilet. De mogelijkheid is er wel om de chalet af te breken en een moderne lichtrijke tinyhouse te bouwen. (vraag naar de bouwmogelijkheden op kantoor)

Merk op: Je kan hier niet permanent wonen dus je domicilie hier vestigen kan niet.

Wenst u meer info bel 050703435 (Jolien/Louise)
Lees meer Verberg