Uniek gelegen vakantieverblijf op 2.880 m2

Vraagprijs: € 339 000 Wingene Eikendreef 15
Discreet gelegen in de bossen van Wildenburg/Gruyterdreef.
Voor diegene die rust zoekt, of voor diegene die wilt investeren in vakantievastgoed.

Uitgesproken unieke ligging, enerzijds kan je vanuit je eigen tuin vertrekken naar het provinciaal domein Bulskampveld anderzijds bevindt het bruisende stadsleven van Brugge zich op amper 20km. Er is een vlotte verbinding met de E40. De omgeving van Wingene zelf biedt veel mogelijkheden voor activiteiten en uitstapjes. Er zijn prachtige wandel- en fietsroutes in de buurt, evenals en gezellige restaurants.

Opvallend is de open plek in het bos waardoor deze woning baadt in het licht.
De enorme tuin biedt veel ruimte voor ontspanning en recreatie, en is perfect voor iemand die hier bv. een pony ofzo wilt stallen.

Deze vakantiewoning maakt deel uit van een kleinschalig vakantiepark, je kan hier je domicilie niet vestigen.

Indeling: Inkomhal met toilet, ingerichte keuken met aansluitend terras en knusse tvhoek met speksteenkachel en lichtrijke eetplaats. Er ligt als vloerbekleding ... natuursteen en parketvloer. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer. De bovenverdieping is basis ingericht en dient wel wat aangepakt te worden qua opfrissingswerken. De woning is onderkelderd met toegankelijke garage en ruime wasplaats. Deze verdieping wordt verwarmd én is ideaal om hier een bv. een wellnessruimte te maken. Er is drijfkracht dus een sauna zetten behoort tot de mogelijkheden! :-) Er is een directe doorgang naar de tuin.

Buiten is er nog een grote tuinberging met hoge carport (er kan een mobile home onder geparkeerd worden).

Wenst u meer info bel 050703435 (Jolien)
Lees meer Verberg