Klassevol landhuis met bijgebouw (34m x 8m), praktijkmogelijkheid (40m²), ideaal voor een zelfstandige, te Aalter

Verkocht Aalter Oostergem 6
Gelegen op 1 km van E-40 (vlot richting de Kust/Gent/Brussel..) op 1,5 km van het station van Aalter in een rustige straat.

Het domein is toegankelijk met een private oprijlaan.

Het BIJGEBOUW is geschikt voor opslag/stapelplaats ( 34 m x 8 m ): ideaal voor een elektricien, loodgieter, oldtimer verzamelaar, tuinman,.. De toegangspoort is 4m hoog en het dak is geïsoleerd, er is drijfkracht, extra stockage ruimte op het eerste verdiep (+/- 50m²) en naast het gebouw ook nog eens 250m² extra (niet overdekt). Er is rechtstreeks toegang tot het woonhuis via de wasplaats. Deze is ingericht met een douche, toilet en een lavabo.

De VILLA is toegankelijk via een stijlvolle padouk poort, we komen in de inkomhal waar er ruimte voorzien is voor een gastentoilet en links een bureau of praktijkruimte (27m²). Deze ruimte is in ruwbouwfase. Heel stijlvol door het eiken gebinte. Rechts is de toegang naar de ruime woonkamer (75 m²), ingedeeld in een zithoek met open haard, een eetplaats en tv-hoek, hier is er een massieve parketvloer. De ... veranda (40 m²) grenst aan deze ruimtes en sluit aan op de volledig ingerichte keuken. Naastliggend is de wasplaats en de DUBBELE GARAGE (40m²) met berging. Het verdiep omvat momenteel 2 slaapkamers (van maar liefst 30 m² en 39 m²) en 2 badkamers met een apart toilet. Een derde slaapkamer kan eventueel gemaakt worden boven het bureau of de praktijkruimte (ruwbouwfase). In alle slaapkamers zijn er ingemaakte kasten. De villa is danig ontworpen en georiënteerd om vanuit elke ruime zicht te hebben op de mooie tuin met optimaal zonlicht inval.

Grenzend aan het bijgebouw is er een STALLING (+/- 25m2), gemetst hondenhok en SERRE.
Dit gedeelte staat op een terrein van 5.828 m2.

WEIDE optioneel bij aan te kopen, deze is volledig omheind, (voorwaarden te verkrijgen op kantoor) met een oppervlakte van 2.868m2

De TUIN is aangelegd, voorzien van nieuwe kabels voor een maairobot en ingericht met 2 natuurlijke vijvers (afgezet voor veiligheid), een gemetste volière/ZOMERHUIS (50m²), een speeltoren en een groot zon gericht en windstil terras. De tuin is gericht naar het zuiden, het achterliggend bijgebouw is gelegen in het noorden en fungeert als wind- en geluidsmuur.

Ideaal voor : dierenarts, elektricien, loodgieter, dakwerker, ...

Pluspunten:
+ eigendom is vrij bij akte
+ regenwater 7.500L en boorputwater
+ gunstige EPC score met 216 kWh/m2

Wenst u meer info? Bel ons op 050/70.34.35Lees meer Verberg