Energiezuinige villa (2006) met 4 slaapkamers (5 mogelijk) en binnenzwembad. Ideale woning om uw (kine)praktijk te vestigen.

Verkocht Koolskamp Lichterveldsestraat 73
Ligging:
Zo ver je kan kijken zie je groen, hier kom je tot rust in de stilte.

Doch heel centraal op 2,5 km van de E-403 Lichtervelde.
Waardoor je op amper 12 min aan het ziekenhuis in Roeselare bent, of op 20 min verwijderd bent van het ziekenhuis in Brugge.

Eens binnen wordt meteen duidelijk dat verzorgde en klassevolle materialen werden gebruikt.
o.a. Massief eiken trap, witstenen dorpels en gekartelde Belgische blauwe hardsteen, Indische zandsteen, massieve eiken deuren, ...
De woning werd in 2006 gebouwd en is uiterst energiezuinig met een EPC-score van 162 kWh/m2
Ideaal voor mensen die een praktijk willen vestigen of voor grote gezinnen. Met 380 m2 bewoonbare oppervlakte is er voor iedereen in het gezin plaats! Ook geschikt voor een kangoeroewoning!

Indeling:
Eens de automatische poort gesloten is kan je in alle privacy parkeren op eigen terrein, er zijn tot 5 parkeerplaatsen.
De inkomhal met apart gastentoilet is strategisch centraal gelegen, zo kan je van hieruit naar de woonkamer, de keuken en het bureel/ ... gelijkvloerse slaapkamer/ wachtkamer.. (13,5m2) die aansluit op een tweede ruimte, perfect te gebruiken als praktijkruimte (12,5 m2). Deze ruimte biedt toegang naar het binnenzwembad (62 m2). Het zwembad is 1,7 m diep met jacuzzi. Het is niet overal 1,7m diep, de zijkanten gaan geleidelijk op. Hier vinden we tevens een 2de toilet en inloopdouche. Vanuit de praktijkruimte kunnen we ook naar de dubbele garage (40 m2) Er is ook een extra ruimte, ideaal voor een archief of berging.. van 6 m2.

Terug in de inkomhal gekomen gaan we door een gegraveerde lichtdoorlatende deur en betreden we de gezellige woonkamer met houtkachel (44 m2). De bewoner of bezoeker wordt verwend met fenomenaal mooi uitzicht op de tuin en de weides. Er werd heel veel aandacht geschonken aan het contact met de natuur, dat merken we door de talrijke raampartijen en schuiframen die ons uitnodigen om onder het overdekte terras te genieten van de mooie volbloed paarden of de dartele veulens in de weide. De massief eiken keuken (28 m2) zelf is heel ruim, volledig ingericht (inductie-, grill kookplaat, vaatwas, dubbele dampkap Novy,.. Vanuit de keuken is er ook toegang naar het binnenzwembad.

Eens weer in de inkomhal betreden we de majestueuze trap en komen we in een in een polyvalente ruimte (43m2) die nu dienst doet als bibliotheek, er kan ook een biljart tafel staan, de ruimte wordt tevens ook gebruikt als uitrust ruimte na stoomcabine gebruik. Mocht U 5 slaapkamers nodig hebben kan er hier ook een 5de slaapkamer (13 m2) komen, mits plaatsen van een deur. Momenteel zijn er dus 4 slaapkamers. Er zijn 2 badkamers. 1 badkamer is voorzien van alle aansluitingen (incl 3de toilet) maar is niet ingericht. De andere badkamer is heel ruim en voorzien van een 4de toilet en jacuzzibad, dubbele lavabo, mogelijks kan de stoomcabine blijven staan. (Infraroodcabine gaat weg). De 2 badkamers hebben elk 2 toegangsdeuren daardoor kunt u vanuit de slaapkamers een badkamer bereiken. De slaapkamers meten 20 m2, 25 m2, 22 m2 en 38 m2. De badkamers meten 20 m2 en 22 m2. Via een schuiftrap kunnen we de bergzolder (44 m2) bereiken.

De villa staat bij benadering op een terrein van 2.200 m2 er kan altijd extra grond bijgekocht worden.
Er moet nog een landmeter aangesteld worden om het terrein exact af te palen. Vraag hiervoor naar de voorwaarden op kantoor.

Extra's:
+ overal rolluiken
+ 2 regenwaterputten van 15.000l en een filterput van 2000L.
+ overal warme lucht verwarming op aardgas (bijzonder energiezuinig) (boven en beneden en voor het zwembad een apart circuit)
+ airco op de eerst verdieping
+ in de weide is er boorputwater

Bel voor meer info 050/70.34.35


Lees meer Verberg