Ruime (praktijk)woning met 3 tot 5 slaapkamers op +/- 900 m2

Vraagprijs: € 595 000 Schuiferskapelle Brouwerijstraat 3
Gelegen in de dorpskern van Schuiferskapelle, het uitzicht is magnifiek, zeker met de opkomende zon!
Schuiferskapelle is een deelgemeente van Tielt, en ideale uitvalsbasis voor mensen die vlotte verbinding willen met Tielt, Ruiselede, Roeselare,... en toch de stilte willen horen.

Uiterst geschikt voor grote gezinnen of mensen die vaak van thuis moeten werken gezien deze woning het potentieel heeft van 5 slaapkamers alsook een huiskantoor heeft.

Indeling: parking op eigen terrein voor een 4 tal wagens. Inpandige, brede garage. Centrale inkomhal met vestiairenis, gastentoilet en toegang naar het kantoor. Het kantoor is ook bereikbaar van buiten de woning.
De woonkamer is ingedeeld in een eetplaats en zithoek, de beide ruimtes zijn verdeeld met een centrale schouw zodat je van beide kanten de houtcassette ziet en voelt branden. De zithoek is enkele treden hoger, dat zorgt voor optimaal uitzicht over de achterliggende velden. De keuken is afzonderlijk en is voorzien van een koele berging en toegang naar de garage. (gemakkelijk om ... je boodschappen uit te laden ;-)). Er is een aparte wasplaats. Op de eerste verdieping zijn er 3 volwaardige slaapkamers, een badkamer met ligbad, en aparte douchekamer, een apart toilet en een polyvalente kamer. 2 van de 3 kamers zijn voorzien van een eigen lavabo. 1 kamer heeft de ruimte voor een dressing.
Deze polyvalente kamer (50 m2) heeft het potentieel om nog 2 extra kamers te voorzien, deze is mooi afgewerkt met parket. Er is nog een bergzolder.

Buiten is de eigendom volledig omheind en voorzien van knusse hoekjes, een overdekt terras, een pergola, een kippenpark, en moestuin.. er is ook nog een tuinberging.

Bijzonderheden:
+ de woning is volledig onderkelderd (het kantoor gedeelte niet)
+ er zijn zonnepanelen mét certificaten
+ boorputwater, regenwater én stadswater

Voor meer info of een bezoek?
Bel 050703435 (Jolien of Louise)

Lees meer Verberg