Ruime villa op +/- 4500 m2 in het bos op het einde van een doodlopende straat

Verkocht Waardamme Veumedreef 12
Ligging: In het groene en rustige Waardamme, een deelgemeente van Oostkamp. De Veumedreef is bereikbaar via de Kortrijkstraat/ladriksdreef en situeert zich op +/- 3,5 km van de E-403 en de E-40. De streeks is ook gekend onder 'Waaroost'

Bijzonderheden:
De gegarandeerde privacy vertaalt zich in de discrete bouwstijl alsook de uitgekozen bouwplaats van de villa. Deze woning is door zijn ligging ook uiterst geschikt als dokterswoning omdat ze op 15 a 20 min gelegen is van de ziekenhuizen St Jan en St Lucas in Brugge. De Veumedreef maakt deel uit van een exclusief woonpark waar er één voor één klassevolle villa's gebouwd zijn sinds 1977, op vandaag zijn er geen percelen meer om daar te kunnen bouwen.

Indeling: Ruime licht overgoten inkomhal met een gastentoilet en een vestiaire met aansluitend de toegang naar de dubbele garage en de technische ruimte. De moderne badkamer met aansluitend slaapkamer bevinden zich gelijkvloers. In de slaapkamer heb je zicht op het bos en het terras, de ochtendzon piept hier binnen, en als je geluk ... hebt krijg je de kans om af en toe een eekhoorn met een volle pluimstaart te zien ;-). De inkomhal en de woonkamer zijn van elkaar af te scheiden door een glazen plooi-deurvenster. De speksteenkachel staat centraal en verwarmt daardoor de gehele gelijkvloerse verdieping, de tv hoek grenst aan het overdekt terras en de eetplaats grenst aan de grote ingerichte keuken (o.a. stoomoven, vaatwas..) aansluitend is er een wasplaats en een ruimte waar er een grote sauna staat met douche, vanhier uit kan je meteen naar buiten. Op de eerste verdieping is er een grote overloop, deze kan dienen voor een bureau, je geniet zicht op het bos vanuit alle hoeken en je behoudt het contact met je gezin. Verder zijn er 2 ruime slaapkamers en een ruimte waar er nog een tweede badkamer kan komen en desgewenst 2 verschillende dressingruimtes. Er is ook een apart toilet en een bergzolder.

De woning is rondom rond voorzien van een terras in blauwe hardsteen, er is een tuinhuis en parking voor een 6 tal wagens. De tuin is afgewerkt en goed onderhouden, de rustige ligging biedt volledige privacy.

Wenst u meer info of een bezoek bel 050/70.34.35 (Jolien)
Lees meer Verberg