Landelijk gelegen villa op 1.464 m2 met 4 slaapkamers en bureel.

Verkocht Wingene Bedelfstraat
Landelijk gelegen villa met magnifieke wellness faciliteiten.
Deze verzorgde eigendom staat op een perceel van 1.464 m2.
Er zijn 4 slaapkamers, dressing en een gelijkvloers bureel. Dubbele garage. En dubbele carport. Ideaal om ook bijvoorbeeld een camionette eronder te zetten.

Ligging: 6 km van E40 Beernem. Zeer rustig met uitzicht op de open velden en een achterliggende boomhaard.

Geschikt voor iedereen die rust zoekt. U moet geen slaapkamer opofferen om een bureel te hebben. Op het gelijkvloers, naast de keuken, is er één voorzien. Het bureel is toegankelijk via de hal, dus geschikt om klanten te ontvangen. Een bureel naast de keuken is ideaal als je toch dichtbij uw gezin wilt zijn.

Elke avond kunt U hier tot rust komen. In een verborgen hoekje in de mooie tuin is er een infraroodcabine, jacuzzi, met buitendouche .. Nadien kunt U nagnieten voor het knetterend vuur in de woonkamer.

Vanuit de woonkamer en de volledig uitgeruste keuken kijk je uit op de fantastische tuin. Via de keuken kom je in de dubbele garage. ... Deze wordt tevens gebruikt als bergruimte, wasplaats, bijkeuken.. rechtstreekse toegang naar de tuin. Er is ook een droge wijnkelder.

De badkamer bevindt zich boven. Heel mooie afwerking, voorzien van een ligbad en een inloopdouche. Er is een apart toilet beneden en boven. 4 grote slaapkamers met opbergnissen en een ingerichte dressing. Met een schuiftrap kom je op de geïsoleerde bergzolder 35m2

Het zonnig terras is gastvrij ingesteld voor de volledige familie, aangelegd in blauwe hardsteen en Hollandse klinkers. Verschillende hoekjes maken de tuin fantastisch mooi. Er is een praktisch groot tuinhuis en een plekje voor compost. Vooraan is er een dubbele carport en extra parking tot 3 wagens. U kunt volledig rondom de woning, doch afgesloten, daardoor is deze eigendom reeds uitgerust als U de hond zijn vrijheid wilt geven.

Pluspunten:
- de zonnepanelen brengen nog 19.800 EUR op aan certificaten, niet te vergeten dat Uw verbruik (o.a. Jacuzzi, infraroodcabine) ook geminimaliseerd wordt.
- alarmsysteem
- duurzame materialen: natuursteen, massieve parket, massieve eiken deuren, graniet in de keuken en badkamer, ..
- energiezuinige woning
- regenwaterputten 10.000L
- overal centrale verwarming

Koop nu en geniet reeds van de 7% registratierechten!

Voor meer info bel Jolien: 0472/35.27.23 (jolien@vastgoedwanneyn.be)
Lees meer Verberg