Landelijk gelegen nieuwbouwwoning (2014) nabij het centrum van Wingene met prachtig verzicht over de velden. 3 slaapkamers (4mog)

Verkocht Wingene Leenmolenstraat 82
Landelijk gelegen nieuwbouwwoning (2014) nabij het centrum van Wingene met prachtig verzicht over de velden.

De eigendom staat op 857m2, er zijn 2 opritten én 1 overdekte staanplaats (4,80mx 3,15m = gemetste carport) + toegang naar een zolder (+/- 12m2). Er is een bijgebouw van (+/- 20m2)

U wordt vriendelijk onthaald door de mooie verzorgde tuinpaden die u naar de voordeur leiden, rond om rond zijn er terrassen aangelegd. Er is zelfs een extra zonneterras achterin de tuin waar u in alle rust een boekje kunt lezen. De tuin is volledig omheind en aangelegd.

Als je binnenkomt ondervind je een indrukwekkend luchtig gevoel. Er is een gelijkvloers bureel, het is er aangenaam werken door de ideale zuid-west oriëntatie. Een gastentoilet met handenwasser. De trap is werkelijk een blikvanger, tijdloos en heel strak afgewerkt.

De woonkamer is overgoten met licht en gezellig ingedeeld in een grote zithoek (6,30mx 5m) met eetplaats in de open keuken (6,65m x 4,15m). De grote raampartijen zuigen je aandacht naar buiten.

De open ... leefkeuken tart al uw verbeelding, kwalitatieve toestellen van AEG zullen je kookkunsten alleen maar ten goede komen. (inductiekookplaat, vaatwas, oven..) praktisch is de berging naast de keuken met achterdeur naar de tuin.

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer. In de masterbedroom is er ruimte voorzien om een dressing te zetten. De kinderkamer is vooral heel praktisch door de inbouwkasten. De derde kamer is voorzien van een vaste trap om naar de zolderkamer te gaan. Iemand die dus 4 slaapkamers moet hebben is hier aan het juiste adres. De kamers meten respectievelijk 25m2, 12m2, 13m2, de zolderkamer meet 28m2. De badkamer is voorzien van een groot bad, toilet en dubbele lavabo.

Troeven:
+ Unieke kans, je koopt een nieuwbouw en je betaalt geen BTW, slechts registratierechten. (Koop nu en geniet reeds van de 7% registratierechten!)
+ Gelijkvloers overal vloerverwarming en boven radiatoren
+ Goedgekeurde elektriciteit
+ Zonneboiler voor warm water (andere energie via gastank)

E peil 60 (EPB verslag in opmaak)
Lees meer Verberg