Gelijkvloerse villa op 2000m2 met 3 slaapkamers, grote garage (42m2), prachtig aangelegde tuin

Verkocht Wingene Heilig Sacramentstraat 7
Ligging:
Centrum Wingene vlakbij school, opvang, grootwarenhuizen, sportpark... Op 10 min van E-40.
Bijzonderheden:
Een op-en-top kwaliteitswoning.
Op een royaal, perfect zuid georiënteerd én tot in de puntjes onderhouden perceel.
Zeer energiezuinig
Tevens zeer geschikt voor mensen die graag ruim wonen met 225m2 bewoonbare oppervlakte is er ruimte voor iedereen in het gezin!

Indeling:
Binnenkomend in de inkomhal valt onmiddellijk de openheid van de woning op. De inkomhal beschikt over de mogelijkheid om van hieruit zowel de leefruimte, de keuken en de nachthal te betreden. Er is een inbouwkast en een gastentoilet voorzien. In de living is er een zee van ruimte voor een gezellig salon, een leeshoekje en de eetplaats. Er is een schouw met houtcassette. De grote tijdloze leefkeuken baadt in het licht dankzij de veranda. Via de keuken is er toegang naar de droge kelder. Via de kelder kan men de kruipkelder bereiken. (De woning is volledig onderkelderd.) De nachthal is tevens ook bereikbaar via de keuken, we vinden er 3 ... slaapkamers (rolluiken). De badkamer is voorzien van een ligbad met douchescherm, toilet en inbouwkast. Halverwege de nachthal vinden we een zolderluik met toegang naar de zolder, zeer ruim en vakkundig geïsoleerd. Helemaal op het einde van de nachthal vinden we de garage (42m2) voorzien van automatische kantelpoort. Voor de woning kunnen er vlot 5 wagens parkeren op eigen terrein (parking is 100 m2)

Tuin:
Volledig omheind en bijzonder goed onderhouden, er is een vijver en overal hoekjes om ten alle tijde van elk seizoen te kunnen genieten van de wisselende natuurpracht. Bijzonder goed gepositioneerd met zuid/zuidwest oriëntatie.

Pluspunten;
- overal centrale verwarming met een nieuwe hoge rendement brander van het merk Junkers HR TOP - 2014
- overal dubbel glas en (automatische) rolluiken
- regenwaterput
- nieuw dak 2014 en vakkundig geïsoleerd 2014
- nieuwe goten (zink 2009)

Extra vragen of een bezoek gewenst? Contacteer ons op 050/70 34 35

Lees meer Verberg