Gelijkvloerse instapklare woning op 723 m2 met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een grote garage (30m2).

Verkocht Wingene Beernemstraat 107
Ligging: Vlakbij het centrum van Wingene, op 500m van winkels en ontspanning met een vlotte verbinding naar invalswegen.

Bijzonderheden:
1. ontworpen voor een rolstoelgebruiker. Lees: alle deuren zijn 120cm breed, dorpelloze toegang naar huis en tuin, gelijkvloerse slaapkamer met badkamer, overal ruim voldoende manoeuvreerruimte, domotica om bv. schuiframen te open en en te sluiten (via: HMC - Hulp Middelen Centrum )
2. zonnepanelen mét certificaten (tegoed voor +/- 9 000 EUR)

Indeling:
Grote parking voor 4 tal wagens. Inpandige garage (30m2) met automatische poort en berging onder de trap. Tevens uitgerust met wasplaats/wastafel. Inkomhal met gastentoilet. Via een glazen schuifdeur bereiken we de eetplaats en TV-hoek met aardgascassette. De keuken is door een rondboog gescheiden van de woonkamer en is totaal ingericht met toestellen; o.a. stoomoven, inductiekookplaat, graniet werkblad, Venduro dampkap,.. . Er is ook een koele berging die tevens ook de toegang naar de tuin is. Aansluitend vinden we de "masterbedroom" met ... eigen badkamer (ingericht met brankard douche, toilet, lavabo en inloopdouche). Vanuit de keuken kan je met een schuifraam naar de aangelegde tuin en heb je steeds mooi zicht op de vijver en het gezellige lounge terras met tuinhuis. Op de eerste verdieping zijn er ruime 2 slaapkamers, ze meten 20m2 en 24m2. Er is een tweede badkamer ingericht met ligbad en lavabo. Er is nog een 3de kamer, ideaal te gebruiken als dressing of bergruimte. Er is nog een extra bergzolder.

Pluspunten:
instapklaar, volledig geschilderd en behangen
kwaliteitsvolle materialen en afwerking
zeer lichtrijk met veel contact met de tuin
zuid - zuidwest georiënteerd perceel
regenwaterput 10.000L
riolering: gescheiden afvoer van proper en vuil water

Wenst U een bezoek te brengen bel ons: 050/70.34.35
Lees meer Verberg