Discrete imponerende villa met praktijkmogelijkheid of bureau of.. (38m2) en dubbele garage (64m2)

Vraagprijs: € 709 000 Wingene Tieltstraat 57
Ligging: op wandelafstand van de dorpskern van Wingene, op 10 min van de E - 40, vlakbij bushalte.

Ruime parking met bijgebouw = DUBBELE GARAGE met bergzolder en aansluitend CAPORT in aluminium profielen. Er zijn 2 automatische poorten en een overdekte doorgang naar de achterdeur van het woonhuis, die tevens de toegang biedt naar de PRAKTIJKRUIMTE (38Mm2). Er is een gastentoilet.

De VILLA omvat; inkomhal met gastentoilet die tevens toegang heeft naar voormelde praktijkruimte. De woonkamer is heel ruim en open, de eetplaats grenst aan de geïnstalleerde keuken en het overdekte ZONNETERRAS, gemaakt uit stalen rustieke profielen, uitgerust met een gemetste open haard. De KEUKEN is voorzien van keramische kookplaat, dampkamp en oven. Vanuit de keuken is er toegang naar de KELDER, ondergedeeld in berging, WIJNKELDER met gemetste wijnrekken en de kruipkelder(s). Naast de keuken is de WASPLAATS met toegang naar de nachthal waar er 4 RUIME SLAAPKAMERS zijn (13m2, 13m2, 20m2, en 20m2, 3 daarvan hebben een eigen lavabo. Naast de ... wasplaats is de BADKAMER (12m2) te vinden. Alle bewoonbare ruimtes zijn dus GELIJKVLOERS. Er is een vaste trap naar de ZOLDER. De zolder is volledig geïsoleerd met dampscherm en er zijn 2 velux-vensters, verder is er geen uitrusting maar het is mogelijk om er nog een volledige verdieping te installeren. Perfect voor een kunstverzamelaar, of een private woonst voor inwonend familielid, of fitnesskamer of burelen..

De TUIN is rond om rond volgroeid met seizoensbloemen en planten en paden en verschillende terrassen. Achter de garage is er een grote glazen SERRE met betonnen plantbakken en sprinkler systeem.

Pluspunten:
Erg kwalitatieve materialen massieve parket of natuursteentegels, graniet werkblad in de keuken.
Overal centrale verwarming
regenweaterput, waterverzachter

Wenst u meer info bel gerust 050/70.34.35
Lees meer Verberg