Alleenstaande ruime woning op 2.800 m2 met landelijk uitzicht

Verkocht Wingene Bedelfstraat 12 A
Ligging: landelijk wonen tussen St Jan en Wildenburg op +/- 5km van de E-40. Scholen, grootwarenhuizen,.. vinden we in het centrum van Wingene op +/- 3km.

Door de grootte van het perceel is deze eigendom zeer geschikt voor een hobby paard liefhebber.
Wie op zoek is naar een lichtrijke woning is hier aan het goede adres.

Bijzonderheden: alle ramen werden vernieuwd in 2019 in PVC. Er zijn ook nog 12 zonnepanelen (twv 3600 kw). Daarnaast is elektriciteitskeuring 100% conform. Dus deze woning is meteen instap klaar. Het is mogelijk om (mits de officiële weg te volgen mogelijks een vergunning krijgen) voor het bouwen van een bijgebouw van 40m2). Momenteel ligt er zelfs al een vloerplaat van +/- 40m2 (naast het konijnenhok)

Indeling: ruime inkomhal met onder de trap inbouwkasten, ook alle deuren zijn massief eik. Gastentoilet met lavabo en een praktische bureauruimte (11m2), de grote ramen maken van deze werkplek een aangename ruimte. De woonkamer is bijzonder lichtrijk en groot (43m2) ingedeeld in een knusse eethoek en een groot ... lichtrijk salon met zicht op de diepe tuin. De keuken is goed onderhouden en praktisch ingericht, (inductiekookplaat, vaatwas, ..) er is ruimte om met een groot gezin te eten in de keuken. Het terras in blauwe hardsteen is toegankelijk vanuit de keuken alsook vanuit de woonkamer met 2 panoramische schuiframen (inclusief vliegramen).

De eerste verdieping bestaat uit 3 slaapkamers, ze meten elk 13 m2, 17 m2 en 18 m2. De grootste slaapkamer kan gemakkelijk in 2 gedeeld worden om eventueel nog een 4de slaapkamer te maken. De badkamer vinden we hier ook. Deze is aan verfrissing toe, en momenteel ingericht met toilet, douche, ligbad en dubbele lavabo met meubel. Er is ook een bergzolder toegankelijk via een luik met uitschuifbare trap.

De eigendom is gelegen in woongebied met landelijk karakter, daardoor kan je (mits de officiële weg te volgen mogelijks een vergunning krijgen voor het bouwen van een bijgebouw). Momenteel ligt er al een vloerplaat van +/- 40m2, maar die vergunning is al even vervallen. Vraag voor meer info naar Jolien.

Praktisch om te weten: deze woning is vrij ter beschikking vanaf datum van notariële akte.

Bel voor meer info of een vrijblijvend bezoek op 050/70.34.35

Lees meer Verberg