Landelijk en zeer rustig gelegen villa met 4 slaapkamers en 2 bijgebouwen op +/- 8400m2

Vraagprijs: € 795 000 Wingene Hillesteenweg 26
Energiezuinige, recente villa bj 2006 met 1 gelijkvloerse slaapkamer die ook kan dienst doen als bureel

Ligging:
Gelegen op het einde van een doodlopende straat en te midden de velden, zo ver je kan kijken zie je natuur
en toch praktisch gelegen gezien het centrum van Wingene op fietsafstand gelegen is. Deze eigendom is gelegen in agrarisch gebied. Bekijk alvast eens de luchtbeelden : https://vimeo.com/519044395/1587adb57f

Bijzonderheden: Ideaal voor mensen die (een) bijgebouw(en) nodig hebben. Ook uiterst geschikt voor grote gezinnen, met 340 m2 bewoonbare oppervlakte is er voor iedereen in het gezin plaats! Ook interessant om te bekijken als kangoeroewoning!

Perceel:
Eens door de zuilen gepasseerd, treffen we meteen links de garage (50m2) met bergzolder (30m2) met naastliggend een tweede bijgebouw van 112m2 met verdieping van 90m2 voorzien van een vaste trap. Hier is er +/- 40m2 geïsoleerd en er is een toilet voorzien, ideaal om te benutten als bv bureel. Grote binnentuin en dan meteen de klassevolle villa. Ruimte ... voldoende op dit groot terrein om in alle privacy te parkeren. Uniek en opvallend zijn de constructies gemaakt in Cortenstaal; moestuinbakken 40m2, erfafscheiding +/- 85m , prieel (overdekt terras), serre..

Woonhuis:
De inkomhal met apart gastentoilet, toegang naar de gezellige woonkamer met houtkachel en ruime eetplaats en ultra uitgeruste grote leefkeuken (smegtoestellen, graniet werkbladen) Zowel vanuit de woonkamer als vanuit de keuken kunnen toegang naar de tuin met fenomenaal uitzicht. Er is een groot overdekt terras (prieel). Aansluitend de keuken vinden we de gelijkvloerse badkamer (ligbad, lavabo en douche) met recht tegenover een gelijkvloerse slaapkamer. Achterliggend vinden we een ruime wasplaats met apart toilet en toegang naar de inpandige garage met daarboven nog een ruimte/zolder/technische ruimte/ hobbykamer of extra slaapkamer.. toegankelijk met een vaste trap.

Terug in de inkomhal gekomen gaan we naar de eerste verdieping, hier vinden we 3 ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van lavabo, douche en toilet, en linnenkoker, de nachthal werd optimaal benut door inbouwkasten die fungeren als dressing.

Bijzonderheden: er zijn nog wat afwerkingen noodzakelijk, bijvoorbeeld: trap is nog niet afgewerkt.

Extra's:
+ vloerverwarming (mazout)
+ massieve eiken deuren
+ massieve eiken parket vloerbekleding eerste verdieping
+ overal elektrische bediende rolluiken
+ bekabeling reeds voorzien voor PLC (domotica)
+ drijfkracht
+ 3 regenwaterputten van 10.000l en boorputten, stadswater
+ gescheiden proper en vuil water
+ Bushalte op 300m

Bel voor meer info 050/70.34.35 (Jolien)
Lees meer Verberg