Verzorgde en energiezuinige woning met 3 slaapkamers en een gelijkvloers bureel op 1041 m2 met zicht op de velden.

Verkocht Wingene Kleine Veldstraat 1 B
Kindvriendelijk en rustig gelegen in een doodlopende straat, op wandel-fietsafstand van de bossen oa. Vagevuurbossen, de Gulkeputten.. tevens op amper 8 minuutjes van de E-40.

Indeling:
Inkomhal met vestiaire met gastentoilet. De woonkamer is rechthoekig en voorzien van een houtcassette. De open, volledig uitgeruste keuken (2017) is opvallend lichtrijk door de grote raampartijen.
Aansluitend is er een gezellige, ruime veranda (2017) met overdekt terras. In de veranda is er vloerverwarming. Vanuit de keuken kunnen we naar de wasplaats met vervolgens de inpandige garage.
Vanuit de wasplaats kunnen we ook naar het bureel/slaapkamer/speelkamer met een eerste badkamer voorzien van een inloopdouche en lavabo.
Boven zijn er 3 grote slaapkamers. De grootste slaapkamer is voorzien van een dressing met maatkasten. De tweede badkamer bevindt zich tevens ook op de 1ste verdieping, deze is ingericht met een dubbel lavabomeubel en een groot ligbad.
Er is een apart toilet, en een aparte praktische berging. Via een schuiftrap is de ruime, ... geïsoleerde (18cm) bergzolder bereikbaar.

Er zijn 4 parkeerplaatsen, 2 onder de dubbele carport, het achterste paneel kan ook weggehaald worden, daardoor kan er ook bijvoorbeeld een remorque veilig geparkeerd worden op eigen terrein.
De tuin is volledig aangelegd en omheind, Het grasplein is voorzien voor een maairobot. Er is een ruim tuinhuis voorzien van zonnepannelen, achter het tuinhuis is er ook een kippenren.

Enkele opties :
- alarmsysteem met diverse klavieren, zelfs verbonden voor brandalarm
- 16 zonnepanelen (twv +/- 5.000 kilowatt) (2020)
- 2 regenwatertputten van 10.000L
- automatische rolluiken beneden en boven
- in de veranda is het voorzien om airco te kunnen plaatsen
- drijfkracht

Interesse om deze woning te bezoeken?
Neem contact op met ons op 050/70.34.35 (Jolien)
Lees meer Verberg