Ruime gelijkvloerse villa op +/- 2500m2 met 4 slaapkamers en dubbele garage

Vraagprijs: € 598 000 Wingene Tieltstraat 57
Ligging: op wandelafstand van de dorpskern van Wingene, op 10 min van de E - 40, vlakbij bushalte.

Inkomhal met gastentoilet met toegang naar praktijkruimte/bureel (+/-40m2)
De woonkamer is heel ruim en open (60m2). De eetplaats grenst aan de keuken en het overdekt terras met een gemetste open haard. De keuken is voorzien van keramische kookplaat, dampkamp, oven en vaatwasser. Vanuit de keuken is er toegang naar de kelder, (wijnkelder en kruipkelder). Naast de keuken is de wasplaats met toegang naar de nachthal waar er 4 RUIME SLAAPKAMERS zijn (13m2, 13m2, 20m2, en 20m2, 3 daarvan hebben een eigen lavabo. Naast de wasplaats is de badkamer (12m2) te vinden. Alle bewoonbare ruimtes zijn dus GELIJKVLOERS. Er is een vaste trap naar de zolder. De zolder is volledig geïsoleerd.

De tuin is rond om rond volgroeid met seizoensbloemen en planten en paden en verschillende terrassen. Achter de garage is er een grote glazen SERRE met betonnen plantbakken en sprinkler systeem.
Ruime parking met dubbele garage met bergzolder en ... aansluitend carport. Er zijn 2 automatische poorten en een overdekte doorgang naar de achterdeur van het woonhuis, die tevens de toegang biedt naar de praktijkruimte.

Pluspunten:
Kwalitatieve materialen massieve parket en natuursteen, graniet werkblad in de keuken.
Overal centrale verwarming
regenwaterput
300m2 bewoonbare oppervlakte

Wenst u meer info bel gerust 050/70.34.35 (Jolien)
Lees meer Verberg