Ruime gelijkvloerse villa op +/- 2500m2 met 4 slaapkamers + bureel van 40m2

Verkocht Wingene Tieltstraat 57
Combineer wonen en werken op deze topligging in Wingene.
Uiterst geschikt als dokterswoning of voor een wijnhandelaar met degustatiemogelijkheid (grote wijnkelder)
Of maak jij liever de keuze om hier geen professionele activiteit te vestigen, dan kan het bureel ook zeker ingenomen worden als thuisbureau, speelkamer,...

Inkomhal met gastentoilet, meteen rechts de lichtrijke woonkamer (60m2!) met zicht op de tuin, een gezellige eetplaats met toegang naar het overdekt terras met open haard. De ingerichte keuken is aan opfrissing toe maar is bijzonder goed gelegen, zicht op de tuin, de woonkamer, kortom een centrale ontmoetingsplaats. De keuken is ruim en goed onderhouden. Hier ben je als wijnliefhebber al helemaal aan het goede adres. Er is een indrukwekkende wijnkelder, deze is zo ruim dat je er ook originele degustatie kunt verzorgen. Vanuit de keuken kunnen we ook naar de wasplaats en de tuin. Maar we gaan eerst nog even naar de slaapkamers gaan kijken. Deze zijn allemaal gelijkvloers net zoals de badkamer. De slaapkamers meten ... 13m2, 13m2, 20m2 en 20m2, 3 daarvan hebben er een eigen lavabo. De badkamer is ook aan een verfrissing toe maar de ligging is bijzonder gemakkelijk voor een groot gezin. Er is een bureau/praktijkruimte van 40m2, opgedeeld in 3 aparte ruimtes. Er is hier ook een tweede gastentoilet.
Er is een vaste trap naar de zolder. De zolder is volledig geïsoleerd met dampscherm.

De tuin is rond om rond volgroeid met seizoensbloemen en planten en paden en verschillende terrassen. Achter de garage is er een grote glazen serre . Parking voor een 5 tal wagens, en een dubbele garage met bergzolder en aansluitend carport.

Het huis is volledig onderkelderd. (de kruipkelder maakt dit huis bijzonder interessant voor bijvoorbeeld aanpassingen aan de leidingen en technieken, men kan overal gemakkelijk aan)

Pluspunten:
Drijfkracht (4 fase)
Kwalitatieve materialen massieve visgraadparket en natuursteen, graniet werkblad in de keuken.
Overal centrale verwarming (mazout)
regenwaterput
300m2 bewoonbare oppervlakte !

Wenst u meer info bel gerust 050/70.34.35 (Jolien)
Lees meer Verberg