Tot in de punten afgewerkte en energiezuinige woning met 3 slaapkamers en open zicht op de velden

Verkocht Wingene Beernemsteenweg 41
Ligging: gelegen tussen Wingene en Beernem, net voor Wildenburg, op een 10 tal min van de oprit E-40 (Brussel - Kust), het centrum van Wingene ligt op een 3 tal kilometer.

Bijzonderheden: Deze woning scoort zeer goed op energievlak! Label B (zonnepanelen, nieuwe condensatieketel, dakisolatie,..)
De modern landelijke stijl wordt door de gehele woning doorgetrokken. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Deze woning is werkelijk instapklaar.

De inkomhal is voorzien van een vernieuwd gastentoilet. Alle deuren zijn massief en werden door middel van zandstralen terug tot hun origineel karakter gebracht. De woonkamer meet in de diepte in totaal 15 m dankzij de achterliggende veranda. De wandkast en het tv-meubel zijn ingebouwd, super gezellig is de houtcassette. De veranda is ingericht als een tweede living, door het zicht op de tuin en de achterliggende velden is deze plek ook één van de lievelingsplekken van de kinderen (dit is de perfecte hoek voor een speelruimte). De prachtige open keuken is op alles voorzien (van ruime eetplek ... tot koffiehoek, van een arduin werkblad, tot een Venduro dampkap, en ergonomische lades...) achterliggend vinden we de wasplaats en de koele kelder en de inpandige garage (automatische garagepoort). Op de eerst verdieping zijn er 3 slaapkamers. 1 slaapkamers is voorzien van inbouwkasten, de andere heeft een eigen dressing en de 3de kamers is bijzonder groot. De badkamer is één waar je mond van openvalt, ze is op maat gemaakt, wederom kwalitatief (arduin en massieve kasten), conform alle wensen ingericht; een grote inloopdouche, een breed ligbad, dubbele lavabo, veel inbouwkasten en een tweede discreet toilet. Er is ook een zolder, die toegankelijk is via een schuiftrap. Het dak van de zolder is geïsoleerd (15 cm).

De tuin is ingericht met een buitenbar, groot west gericht terras (genieten van de namiddag & avondzon), tuinhuis en alle plantenbakken zijn aangelegd in blauwe hardsteen. Deze tuin is voortreffelijk onderhouden.

Pluspunten: deze woning is van kop tot teen behangen met vliesbehang en geschilderd. Er is een alarmsysteem,
vloerverwarming in de woonkamer, wc en de inkomhal. Er zijn zonnepanelen en goed voor een verbruik van +/- 4000kW/jaar, gescheiden proper en vuil water. Regenwater +/- 23 000 L.

Wenst u een bezoek aan deze woning?
Bel ons 050703435 (Jolien)
Lees meer Verberg