Prachtige statige (handels)woning met discrete tuin met zwembad en poolhouse

Vraagprijs: € 980 000 Wingene Oude Bruggestraat 99 A
Ontdek de perfecte combinatie van comfortabel wonen en professioneel werken in deze prachtige eigendom,
oorspronkelijk ontworpen als accountancywoning. De ruime parking verwelkomt zowel gasten als cliënten met gemak.

Aan de voorkant van het gebouw vind je het handelspand, met een eigen ingang die leidt naar een uitnodigende wachtzaal en gastentoilet.
Twee ruime kantoren met kitchenette en inbouwkasten bieden de perfecte professionele omgeving, compleet met een archiefkamer voor organisatie en efficiëntie.
Bovendien biedt de eerste verdieping een landschapskantoor met volledig uitgeruste keuken, ideaal voor teamvergaderingen of brainstormsessies.
Aan de achterkant van het gebouw vind je het comfortabele woongedeelte, waar luxe en gezelligheid samenkomen. Een indrukwekkend salon en een open leefkeuken, compleet met koelcel, creëren een sfeervolle ambiance voor ontspanning en entertainment door het uitzicht op de prachtige tuin met zwembad en poolhouse. (gastentoilet en kleedkamer). Op de eerste verdieping zijn er twee ... slaapkamers, elk met een eigen badkamer.
De vergaderzaal op deze verdieping kan eenvoudig worden omgebouwd tot een derde slaapkamer, met de toegevoegde bonus van een lift voor moeiteloze toegang.

Of u nu thuis klanten ontvangt of ongestoord wilt werken, deze eigendom biedt de perfecte balans tussen functionaliteit en comfort.
De naadloze integratie van ruimtes creëert een discrete woonomgeving, terwijl de energiezuinige eigenschappen van het pand zorgen voor een duurzame levensstijl.

Voor meer informatie en om deze unieke kans niet te missen, neem contact op met Jolien op 050703435.
Lees meer Verberg