Verzorgde ruime villa met mogelijkheid tot gelijkvloerse slaap- en badkamer

Vraagprijs: € 479 000 Wingene Schauttewalle 9
Gelegen in een rustige, doodlopende straat, met fiets-/wandelpad naar de Beernemstraat om vlot naar het centrum van Wingene te kunnen, bushalte vlot bereikbaar.
Er is parking voor een 4 tal wagens op het terrein, er is een inpandige garage en een aparte gemetste garage (25 m2) met bergzolder. Het terrein is afgesloten met een automatische toegangspoort.

Binnenkomen we via de centrale inkomhal met gastentoilet. De woonkamer is lichtrijk en ruim (8 m x 4,5 m), ingericht met een grote inbouwkast. De keuken is een echte leefkeuken, uitgebreid met een veranda, deze situeert zich om de namiddag en avondzon binnen te trekken. Naast de keuken vinden we de wasplaats met een douchecel die aansluit op de ruime inpandige garage met veel inbouwkasten. De woning is volledig onderkelderd. Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers en een grote tweede badkamer met groot ligbad, toilet en lavabo. Met een schuifdeur komen we in de ingerichte super praktische familiedressing. Er is nog een bergzolder bereikbaar via een schuiftrap. De zolder ... is geïsoleerd.

Het terrein rondom het huis is netjes aangelegd met meerdere terrasjes en onderhoudsvriendelijke beplanting, aan het grootste terras is er nog een automatische zonneluifel, er is een tuinberging bij de zwemvijver met waterval. De vijver is een 2 tal meter diep. Achter de gemetste garage is er nog extra berging voor je fietsen en grasmaaier en ..

Pluspunten:
+ +/- 200m2 bewoonbare oppervlakte
+ automatische rolluiken
+ 2 x regenwaterputten (5.000l en 10.000l)
+ alarmsysteem (ook in het bijgebouw/garage)
+ woning vrij bij notariële akte

Wenst u een bezoek?
Bel op 050703435 (Jolien)
Lees meer Verberg