Energiezuinige villa met 4 slaapkamers en 2 badkamers, 2 garages, veel berging

Verkocht Zwevezele Hille 48
Energiezuinige villa met 4 slaapkamers en 2 badkamers, 2 garages, veel berging
Ligging: Zeer centraal, op 12km van E40 Beernem en 8km van E403 Lichtervelde. Station Lichtervelde op 7km. Grootwarenhuizen en scholen ed zijn binnen 1km te bereiken.

Pluspunten:
- zonnepanelen met certificaten van 450 EUR/stk (3 x per jaar wordt dit bedrag uitbetaald en dat nog voor 11 jaar lang)
- goedgekeurd elektriciteit rapport
- hoogrendementbrander Remeha 2013 (aardgas) centrale verwarming
- houtcassette in woonkamer
- regenwaterput 10.000L
- gescheiden stelsel proper en afvalwater
- alarm systeem
- overal rolluiken

Algemeen: De villa werd gebouwd met de beste materialen en werd daarnaast ook steeds perfect onderhouden. Net door gebruik te maken van duurzame materialen en erg kwalitatieve technieken werd het woon- en leefcomfort op een hoog niveau gebracht. Met 246m² bewoonbare oppervlakte is er voor iedereen van het gezin plaats. Daarnaast bieden de 2 ruime garages en de kelder extra opbergruimte. Het geheel is gelegen op een ... perceel van 1.141m².

Indeling: Gasten worden verwelkomd in de royale inkomhal met gastentoilet. Je oog valt meteen op de hoge trappenhal. We bereiken met de statige trap de eerste verdieping, er zijn 2 héle grote slaapkamers, met tussenin een 1ste badkamer (douche en lavabo). Bijzonder verrassend om te ontdekken is hele grote zolder die tevens dienst kan doen als "Man-cave of Women Wellness ruimte..". Eens terug beneden komen we grote leefkeuken met aansluitend de open en lichtrijke woonkamer met ingebouwde houtcassette. Je hebt een mooi zicht op de tuin en het terras. Er is een koele kelder nabij de keuken.

Er is een garage die tevens dienst doet als technische ruimte, heel praktisch is de afzonderlijke wasplaats met directe doorgang naar de tuin. Er zijn nog eens 2 slaapkamers gelijkvloers gelegen, 1 daarvan is voorzien van op maat gemaakte inbouwkasten. Aansluitend is er nog een gelijkvloerse badkamer (ligbad én douche met toilet en lavabo).

Via de keuken kunnen we door een groot schuifraam naar het terras en de grote erg aangename zon georiënteerde tuin. Er is een afzonderlijke garage met grote bergzolder.

Voor meer info of bezoek bel Jolien 0472/35.27.23 of mail naar: jolien@vastgoedwanneyn.be
Lees meer Verberg