Tot in de puntjes afgewerkte charmante villa met 7 slaapkamers én cottage met een prachtige binnentuin

Verkocht Zwevezele Brokkelingstraat 18
De woning geniet een aangename ligging, nabij de dorpskern van Zwevezele in een rustige doodlopende straat. Op enkele ogenblikken ben je op de N50 "Brugsesteenweg."

Bijzonderheden:
De woning werd in 2015 uitgebreid en verjongd (*) , daardoor is er maar liefst 326 m2 bewoonbare oppervlakte. Thuiswerken is hier dus zeker geen probleem! (*) nieuwe technieken; verwarming, ramen, elektriciteit, ventilatiesysteem, isolatie, sanitair, keuken, badkamer(s), vloeren,... de huidige bewoners hebben niets aan het toeval overgelaten, er werd altijd voor duurzaamheid gekozen!

Ruime inkomhal met een gastentoilet, meteen een zalig zicht op het salon met een gezellige houtkachel en een zithoek nabij de tuin, zowel vanuit de leefruimte, keuken als slaapkamer heb je mooi en ruim zicht over de tuin. De keuken is discreet gescheiden van de woonkamer en tóch is er contact met het gezin door de opengewerkte tussenmuur. Vanuit de keuken kunnen we naar de stockageruimte en de wasplaats. De wasplaats heeft immers meerdere functies, ze is tevens de ... tweede ingang van de woning, alsook de technische ruimte, ook hier is er een vestiairekast gemaakt. Verder op het gelijkvloers zijn er naast de eerste badkamer nog 2 slaapkamers. Al kan die kleinste slaapkamer voor sommige meer geschikt zijn als een strijkkamer. De andere slaapkamer is volledig ingericht met ingebouwde kasten en ze ze sluit aan op het overdekt terras, je waant je hier een romantische B&B-kamer. Naast de woning ligt er een dubbele garage waarin je naast een wagen ook fietsen en tuingrief kwijt kunt. Als kers op de taart is er een cottage uitgerust met een kachel en een spoelbak. Hier is het fantastisch, in elke seizoen, ook de frigo is hier altijd gevuld. ;-) op de eerste verdieping is er een slaapkamertje gemaakt. Nu wordt dit mini huisje als 'hide away' hobbykamer gebruikt.

Op de eerste verdieping zijn er maar liefst 7 verschillende slaapkamers waarvan de meeste slaapkamers elke een eigen lavabo hebben. Er is ook een tweede badkamer. Met een vaste trap kunnen we naar de geïsoleerde zolder. Nu wordt deze ruimte gebruik als stockage ruime maar doordat er 2 veluxen gemaakt zijn is het ook mogelijk om van deze ruimte nóg een kamer te maken, voor zover dat nog zou nodig zijn ;-). Er zijn dus heel wat mogelijkheden om deze eigendom privé als(ook) beroepsmatig te benutten.

Buiten is er ruimte om 4 tot 5 wagens te kunnen parkeren. De tuin is ingericht met volwassen seizoensbeplanting, elke plant of boom zou hier optimaal groeien door de vruchtbare grond. De huidige bewoners genieten van alle rust in de beschutte binnentuin onder de verschillende terrasoverkappingen en de natuurlijke schaduw onder de oude bomen.

Wenst u meer info of een bezoek? Bel Jolien 050/70.34.35

Lees meer Verberg