Rustig gelegen villa met praktijkruimte en bijgebouw/studio op meer dan 1000m2

Vraagprijs: € 595 000 Zwevezele Vlasbloemstraat 7
Gelegen in een residentiële, rustige woonwijk op "den Hille".
Perfecte keuze voor iemand die wonen en werken wilt combineren op 1 adres. Dit huis is gebouwd door en voor ondernemers.
Grote gezinnen zullen zich hier zeker thuisvoelen. Er zijn 5 slaapkamers en een gelijkvloers bureel.
Dit huis is ook bijzonder geschikt voor een gezin met een inwonend familielid die samen en toch apart willen wonen.
De garage werd destijds omgebouwd naar een studio. De mama van de eigenares woonde er lang zelfstandig in, dat was ideaal voor zowel dochter als mama, ze konden dicht bij elkaar wonen en toch bleef elkaars privacy gewaarborgd.

Vooraan de woning is er een grote parking voor een 6 tal wagens. Naast de villa is er een grote glazen carport waar er 2 wagens onder geparkeerd kunnen worden. Er is een individuele ingang voor de villa én een individuele ingang voor en de handelsruimte van +/ - 50m2 (uitbreidbaar door naastliggende kamer met +/- 16 m2) ook hier is er een gastentoilet en een vestiairehoek. De handelsruimte is steeds gebruikt ... geweest als kapsalon, maar is uitermate geschikt voor groot kantoor, vrij beroep, praktijk, atelier voor workshops,...

Indeling:
VILLA: inkomhal voorzien voor ruimte voor een vestiaire en een gelijkvloers bureel met gastentoilet.
De woonkamer is heel groot ( 45m2 ) en ingericht met een gezellige zit/tv-hoek aan de open haard en een ruime eetplaats grenzend aan het overdekt terras. De keuken is zeker ruim genoeg om er met een groot gezin in te eten en te kokkerellen. Naastliggend vinden we de toegang naar de droge kelder en de wasplaats met achterdeur naar het terras en de tuin. Er zijn op de eerste verdieping 5 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamer zijn groot, ze meten respectievelijk +/ - 10m2, 12m2, 16m2, 20m2 en 16m2. Via een schuifluik is er nog een grote geïsoleerde bergzolder van 125 m2.

Indeling:
Bijgebouw/studio: inkomhal met gastentoilet, ruime woonkamer met een gezellige houtkachel, toegang via het schuifraam naar de eigen private tuin met terrasje. De keuken grenst aan de berging. Er is een gelijkvloerse slaapkamer met een badkamer (voorzien van een douche met lavabo). Er is een vaste trap naar de eerste verdieping waar we nog een slaapkamer en een bergzolder vinden. Ook hier is er overal centrale verwarming.

Pluspunten:
Deze eigendom is bijzonder goed onderhouden. Het is er heel ruim en lichtrijk wonen.
De chauffageketel is in 2016 volledig vernieuwd, de spouwen en het dak zijn geïsoleerd, dat
resulteert in een goede EPC Score.

Wenst U meer info ? Bel ons vrijblijvend op 050 70 34 35 (Jolien)
Lees meer Verberg