Gerenoveerde tweewoonst omgevormd tot kantoorruimte op commerciële ligging te centrum Aalter

Vraagprijs: € 599 000 Aalter Stationsstraat 3
Voormalige tweewoonst die omgebouwd en gerenoveerd werd tot kantoorruimten op interessante commerciële ligging te centrum Aalter!
Vlakbij markt van Aalter, winkels, school... en met een vlotte verbinding naar verschillende uitvalswegen: E40, N44, N499... Bovendien is in de nabije omgeving voldoende parkeergelegenheid.

In 2013 is de woning volledig gerenoveerd, waardoor het een moderne uitstraling heeft gekregen. Ook binnenin werd het pand voorzien van al het hedendaags comfort met allerlei moderne technieken!

Indeling: Er zijn 2 aparte inkomdeuren. Wanneer men binnen gaat langs bij de nummer 3, komt u binnen in de lichtrijke open ontvangstruimte die voorzien is van meerdere ruime bureaus. Via deze ruimte kan u ook naar de eerste verdieping. Palend aan de ontvangstruimte is een vergaderzaal voorzien. Deze is verbonden aan de bureauruimte die te bereiken is via de andere inkom van nummer 5. Hier is tevens ook een kelder die ideaal is voor stockage of archivering. Vanuit de vergaderzaal is er zicht op de patio met het groen. ... Ideale setting voor een vergadering!
Verder is de volledig geïnstalleerde keuken gelegen. Vanuit de keuken is ook toegang tot een kelder, bestaande uit opslagruimte en een technische berging. Vervolgens is zijn de toiletten en een douchekamer terug te vinden met aansluitend een technische berging. Tot slot op het gelijkvloers nog een ruimte, ingericht met een archief en verschillende bureaus. Vanuit deze ruimte is ook zicht op de patio. De benedenverdieping meet in totaal zo'n 220m2.

Op de eerste verdieping, die zo'n 100m2 bruikbare oppervlakte heeft, is als eerste een ruime en lichtrijke bureauruimte voorzien. Vanuit deze ruimte is toegang tot het gezellige dakterras en een achtergelegen bureau-/ of praktijkruimte. Palend aan de open bureauruimte zijn nog 2 apart bureauruimtes te vinden, die met elkaar in verbinding staan.

Op de tweede verdieping, die 65m2 meet, is opnieuw een open bureauruimte te vinden bij het bovenkomen. Deze geeft toegang tot een achtergelegen bureau- of praktijkruimte of vergaderzaal.
Hier is ook een badkamer, voorzien van toilet, douche en lavabo.

Tot slot is nog een derde verdieping waar ook een bureauruimte is maar die perfect ook dienst kan doen als extra bergruimte of stockageruimte.

Het pand werd volledig geschilderd, wordt verwarmd en gekoeld op gas en de warmtepomp en is instapklaar!
Wenst u meer info of een bezoek ter plaatse?
Aarzel niet en contacteer ons via 050 70 34 35!
Lees meer Verberg