*** IN OPTIE *** Statige burgerwoning met 4 slaapkamers en 2 badkamers, vrij beroep of andere zelfstandige activiteit mogelijk op 1.012 m2.

Verkocht Aalter Brugstraat 145
De ligging is ideaal als uitvalsbasis, gelegen aan Aalter Brug. Er is een goede kleuter- en lagere school, de middelbare scholen bevinden zich op fietsafstand via afgescheiden fietspaden, ze moeten de baan niet oversteken. ​Het treinstation bevindt zich op 10 minuten fietsafstand.

Bijzonderheden: Het huis is ideaal om comfortabel een familie te huisvesten, maar evenzeer voor de uitoefening van een vrij beroep of andere zelfstandige activiteit.

Op het gelijkvloers komen we binnen in een ruime inkomhal ( 11 m2 ) met nieuw gastentoilet ( 4 m 2 )die tevens dienst doet als eerste badkamer (met douche met lavabo). Vanuit de inkomhal kunnen we links naar de bureau/praktijkruimte/bibliotheek/speelkamer,.. ( 16 m 2) die aansluit op de grote gezellige leefkamer ( 25 m 2 ) met een glazen dubbele deur. Het salon is ingericht met een houtcassette. ( 18 m2) Er is een grote uitgeruste keuken ( 22 m 2 ) met aansluitend een praktische berg-/wasplaats en toegang naar de kelder die ideaal is als extra voorraadkamer en de inpandige garage ( 16 m ... 2) . Boven de garage is er een ruime bergzolder die tevens dienst doet als muziekkamertje. Vanuit de inkomhal kunnen we de trap nemen naar de eerste verdieping. Daar komen we toe in een grote nachthal. Deze biedt toegang tot de 4 slaapkamers (15,5 m2, 16,5 m2, 16 m 2, 25 m 2) en de nieuwe badkamer. We kunnen echt spreken over 4 volwaardige slaapkamers elk met een leuke sfeer, 2 kamers beschikken over een eigen dressingruimte, 1 slaapkamer met lavabo. Extra berging is er door vele verscholen ingebouwde kasten en de toegang naar de bergzolder via een schuiftrap.

Pluspunten:
- Hoogrendement beglazing op de eerste verdieping en dubbel glas gelijkvloers.
- de elektriciteit is goedgekeurd ( tot 2042 )
- 2 nieuwe badkamers en een nieuwe vloer in alle slaapkamers en de nachthal.
- dak is geïsoleerd (22 cm)
- condenserende gaswandketel 2013
- regenput

Wenst u een bezoek? Bel ons gerust 050/70.34.35
Lees meer Verberg