Recente woning met 3 slaapkamers in rustige straat te Aalter

Verkocht Aalter Krakkedreef 52
In een rustige straat te Sint-Maria-Aalter is deze recente, halfopen bebouwing te vinden.
De woning werd gebouwd in 2018, is zeer energiezuinig en beschikt over alle hedendaags comfort.
Ze werd goed onderhouden, is volledig behangen en geschilderd met gevoel voor stijl en afgewerkt met kwalitatieve materialen.
Kortom, alles om er zich meteen helemaal thuis te voelen!

Indeling: Binnenkomen doe je meteen in stijl.
Er is een eiken deur naar het apart gastentoilet. Via de glazen deur met industriële look kom je in de leefruimte met open keuken. Je wordt er verrast door het ruimtegevoel dat er gecreëerd wordt. Dankzij de vele grote glaspartijen is het altijd genieten van het natuurlijke daglicht. De keuken is uitgerust met alle hedendaags comfort: koken op de karaktervolle gasbekken met zalige oven (de droom van elke keukenprins of -prinses), zeer veel praktische kasten, ingebouwde dampkast, frigo, spoelbak in het kookeiland...
Ook hier valt het op hoe mooi de ruimtes zijn ingericht en uitgerust en hoe kwalitatief deze zijn ... afgewerkt. Met oog voor detail!
Palend aan de keuken bevindt zich de garage die voorzien is van een elektronische poort.

Op elke plaats in de keuken en in de leefruimte is er contact met de zuidgerichte tuin. Deze is te bereiken via het grote schuifraam, dat ook werd voorzien van een vliegenraam. Het ruime terras biedt tal van mogelijkheden. Eén ding is er zeker: het is er zalig vertoeven in de zon! Achteraan de tuin is nog een tuinhuis met een overdekt terras. Ideaal voor wie in de warme dagen ook al eens graag de schaduw opzoekt.

Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met inloopdouche, bad én dubbele lavabo.
Via één van de kamers is er tot slot nog toegang naar de zolder met zoldertrap. Hier zitten alle techniciteiten proper weg en is er nog veel wat bergruimte. Eventueel is er nog mogelijkheid tot het bijmaken van een extra kamer, bureauruimte, hobbykamer....

De woning wordt verwarmd door middel van centrale verwarming op gas en is voorzien van een regenwaterput.

Startprijs: 439 000 euro. Ieder bod wordt overgemaakt aan de eigenaars, die al dan niet akkoord gaan.

Ziet u zich hier al helemaal wonen?
Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren voor meer info of een bezoek ter plaatse op het nummer 050 70 34 35 of via louise@vastgoedwm.be.
Lees meer Verberg