Recente woning met 3 slaapkamers, zuid west gerichte tuin met uitweg (ideale vastgoed investering)

Vraagprijs: € 325 000 Aalter Vaanders 5
Ligging: aan de vernieuwde stationsomgeving van Maria-Aalter, ideaal voor wie de trein elke dag nodig heeft, parking heb je ook in de directe omgeving. Ben je gemakkelijker met de fiets? Parkeer hem gerust in de tuinberging en ga via de uitweg naar je bestemming.

Bijzonderheden: Geluidshinder van het station heb je amper door de ramen die geluiddicht geïsoleerd zijn. Ideale vastgoedinvestering (mogelijks verhuurbaar aan 750 eur/md)

Indeling: Inkomhal met vestiairenis en gastentoilet. Uitgeruste keuken met praktische (was)berging. Grote lichtrijke woonkamer waar je meer of voldoende ruimte hebt om een gezellige zit hoek en eetplaats te zetten, via het schuifraam betreden we het zuid-west gerichte terras. Op de eerste verdieping zijn er 3 grote slaapkamers, een badkamer en een dressingkamer, die ruimte kan ook gebruikt worden om een vaste trap te zetten om naar de zolderruimte te gaan. De zolder is heden niet ingericht deze biedt zeker potentieel om er nog een extra kamer of hobbyruimte van te maken.

Pluspunten:
+ ... Energiezuinige woning (voldoet aan de renovatie verplichting - bouwjaar 2007)
+ instapklaar en gunstig centraal gelegen voor wie een vlotte bereikbaarheid nodig heeft
+ hele ruime slaapkamers en een 4 de slaapkamer mogelijk in de zolder

Meer info bel 0507034353 (Louise)
Lees meer Verberg