Verder te renoveren woning met 3 slaapkamers, garage, grote zolder en een knusse tuin

Verkocht Ardooie Dorpsplein 20
Ligging: in de dorpskern, aan de kerk in de directe omgeving van verschillende centrumfuncties, (school, apotheek, vlot op de op en afrit van de E-403, ..)

Bijzonderheden: deze woning werd deels gerenoveerd. (elektriciteit is vernieuwd, sanitaire leidingen werden vernieuwd, er werd een chauffageketel geplaatst en radiatoren, enkele binnenmuren werden reeds geïsoleerd,..)

Indeling: Centrale inkomhal met directe doorgang naar de tuin, links vinden we de inpandige garage. Rechts komen we binnen in de ruime woonkamer met zicht op de tuin, er is een schouw, die reeds voorzien is van een dubbelwandige inoxbuis.
Je kan rechtstreeks van de woonkamer naar de tuin. De keuken is afzonderlijk, vrij klein, je kan er nu niet in eten, maar er zijn uitbreidingsmogelijkheden. De keuken bestaat uit nieuwe kasten maar er is enkel een oven en een spoelbak aanwezig.
Er is ook een kelder. Via de tuin komen we in de wasplaats. Het enige toilet bevindt zich hier, dus ook buiten.
Via de centrale inkomhal bereiken we de eerste verdieping. Het ... tussenverdiep is gemaakt van beton. Er zijn 3 slaapkamers en een badkamer. Slaapkamer 1 meet (+/- 16m2), slaapkamer 2 meet (+/- 16m2), slaapkamer 3 meet (+/- 12m2). In de badkamer is er ruimte voorzien om een toilet te plaatsen, een doucheruimte en plaats voor een lavabo. Via een vaste trap bereiken we de zolder.
Ook hier is de tussenverdieping gemaakt van beton. Er kan hier gerust een 4de slaapkamer komen (+/- 20m2), er is nog extra ruimte voor een zolderberging. Er is een onderdak, echter nog geen dakisolatie.
De tuin is aan te leggen, knus en omheind. De tuin is zuid oost georiënteerd.

Registratierechten:
Bij de aankoop van de enige eigen woning is er 3 % registratiebelasting verschuldigd.
Bij een ingrijpende energetische renovatie (IER) of sloop en herbouw van deze woning betaalt u nog maar 1 % registratiebelasting. Hier geldt er een extra korting omdat de aankoopprijs lager ligt dan 200.000 EUR. Er wordt een korting gegeven van 2800 EUR bij een tarief van 3%, en 960 EUR bij een tarief aan 1%.

Wenst u meer info bel gerust 050703435 (Jolien)
Lees meer Verberg