Te renoveren karaktervolle woning met 5 slaapkamers en grote tuin op 864 m2

Vraagprijs: € 279 000 Ardooie Lichterveldsestraat 98
Gelegen op 5 min van de op-en afrit van E 403, op 500 m van de dorpskern van Koolskamp - Ardooie. Er is een gezellige dorpsschool, kinderopvang, locale handelaars.

Het huis zelf is bijzonder ruim, heeft een bewoonbare oppervlakte van 300 m2.
Het huis is uiterst geschikt door zijn ligging om te bekijken als een woning waar je een praktijk kan vestigen.
De woning beschikt over een grote garage maar als je daar een carport zou bouwen in de plaats zou je gemakkelijk op eigen terrein kunnen parkeren.

Indeling: inkomhal, grote lichtrijke woonkamer met hoge houten plafond, intacte mozaïkvloer en zicht op de diepe tuin. Leefkeuken met aansluitend een compacte keuken. Op de eerste verdieping zijn 5 hele grote slaapkamers, alsook is er een grote badkamer met douchebad en lavabo. De tuin is diep en loopt in een L achter het huis. Leuk om er een kamp te maken of een boomhut te bouwen. Het terras is groot en geniet zowel de ochtend als de avondzon. De woning is volledig onderkelderd (+/- 127 m2) en is toegankelijk vanuit de woning als ... vanuit de tuin. De kelder is daardoor uiterst ideaal voor iemand die bv. een hobby heeft, keramiek bewerken, of muzieklokaal of een groot praktische tuinberging voor al je tuinspullen,.. er is drijfkracht in de woning.

De woning heeft een EPC-waarde energielabel F, de renovatieverplichting is hier van toepassing (binnen de 5jaar naar label D). We hebben een simulatie van het epc verslag waarbij we advies kunnen geven hoe er naar label C kan gegaan worden. Meer inlichtingen op kantoor.

Wat je zeker moet weten:
Bij een ingrijpende energetische renovatie of sloop en herbouw van de enige eigen woning betaalt u nog maar 1 procent (voorheen 5 procent) registratiebelasting.
Ps: na de werken moet er een E-peil van maximum E60 behaald worden.
Meer info op:
https://www.vlaanderen.be/het-verkooprecht-bij-de-aankoop-van-de-enige-eigen-woning/aanvullend-verlaagd-tarief-voor-de-aankoop-van-de-enige-eigen-woning-met-verbintenis-tot-ingrijpende-energetische-renovatie!

Bel voor een bezoek naar 050703435 en vraag naar Jolien /louise
Lees meer Verberg