Ruime karaktervolle woning met 4slpk, zuidgerichte tuin en dubbele garage

Verkocht Beernem Bloemendalestraat 75
Zeer ruime karaktervolle woning (HOB) met 4slpk, zuidgerichte tuin en dubbele garage op een perceel van 581m2 gelegen in de Bloemendalestraat, een rustige straat in het centrum van Beernem. Het gelijkvloers werd gebruikt als winkel, maar is perfect om te vormen naar een leefruimte met kantoormogelijkheid aan de voorzijde. Er is veel lichtinval en zicht op de tuin. Op het gelijkvloers is er een badkamer met toilet, ligbad en dubbele lavabo. Hierachter bevindt zich een uitbouw van 30m2 en een hoogte van 2,6m. Er is een ruime droge kelder. Op het 1ste verdiep bevinden zich 3 slaapkamers waarvan 1 met wastafel en toilet. Op de 2de verdieping bevinden zich 2 kleine kamers en een zolderberging.
Zeer aangename zonnige tuin met aangelegd terras en een dubbele garage die te bereiken is via het Male Hof.

Technische info:
+ grotendeels nieuwe PVC ramen met dubbel glas (enkel op het gelijkvloers zijn en zolder zijn nog een aantal ramen enkel glas)
+ verwarming op aardgas - gelijkvloers convectoren die zowel kunnen koelen als verwarmen, ... 1ste verdiep radiatoren (leidingen en radiatoren zijn reeds vernieuwd)
+ zadeldak werd recent geïsoleerd

Ideaal voor wie een ruime karaktervolle op een rustige centrale ligging zoekt!
Ook interessant om gedeeltelijk te gebruiken als kantoor, winkel, vrij beroep,... ook voor kinderopvang zou de woning geschikt zijn.

Het kadastraal inkomen kan verlaagd worden mits de bestemming te veranderen van handelshuis naar woning.

Voor meer info of bezoek: 050/70 34 35 (Elien)
Lees meer Verberg