Moderne en energiezuinige nieuwbouwwoningen in doodlopende straat

Verkocht Beernem Fortstraat 3 7
Reeds 50% verkocht!
In een nieuw aan te leggen doodlopende straat zullen zeer binnenkort binnenkort 6 moderne en energiezuinige woningen gebouwd worden.
Zeer mooie ligging, aan de vaart Gent-Brugge, op wandelafstand van station, op 2min van de oprit E40 en op 15min van Brugge. Ook het nieuwe zwembad, de sporthal, looppiste, het cultuurcentrum, BIB, scholen en winkels zijn vlakbij! Reeds 3 woningen verkocht! Er zijn nog 2 halfopen bebouwingen en 1 gesloten bebouwing te koop. Alle woningen hebben 3 slaapkamers op de 1ste verdieping, een vaste trap de zolder waar nog 2 kamers gemaakt kunnen worden, een carport of garage alsook een west-gerichte tuin. Grondoppervlaktes van 182m2 tot 278m2. De woningen worden gebouwd volgens de laatste energie- en ventilatienormen (E-peil <30), voorzien van zonnepanelen. De verwarming is standaard centrale verwarming op aardgas, vloerverwarming met warmtepomp is mogelijk. Een extra garagebox kan bijgekocht worden.

Prijs halfopen bebouwingen vanaf 336.000euro excl kosten
Vaste verkoopprijs!
Aankoop ... aan 6% BTW mogelijk indien u aan de voorwaarden voldoet: o.a. zelf 5 jaar gedomicilieerd zijn, geen andere eigendom hebben.

Bouwheer: Van Hamme Bouw, staat garant voor een zeer degelijke standaard afwerking, de bouwheer staat zelf op de werf.
Oplevering voorzien zomer 2024. Afwerking volgens lastenboek, met mooie en duurzame materialen, eigen keuze ook mogelijk!

Alle plannen en lastenboek te verkrijgen: 050/70 34 35 - info@vastgoedwm.be
Wees er snel bij!
Lees meer Verberg