Open bebouwing met 3 slaapkamers (extra kamers mogelijk), garage en tuin in doodlopende straat

Verkocht Beernem 't Hof 55
Op het einde van een doodlopende straat vindt u deze gelijkvloerse woning met 3 slaapkamers (extra kamers mogelijk op zolder), garage en tuin in het rustige Sint-Joris.
De woning is zeer rustig gelegen nabij de vaart, ideaal om te wandelen en fietsen. Vlotte verbinding naar E40 en veilige fietsverbinding naar het station. Ook is er een wandelpadje naast de woning naar het centrum waar zich de bakker, slager, supermarkt en apotheek bevinden.

Indeling: inkom, lichtrijke leefruimte voorzien van een schouw (ideaal om een hout of pelletkachel te plaatsen), volledig nieuwe keuken uitgerust met vaatwas, oven, microgolf en frigo en rechtstreekse toegang naar de tuin, 3 ruime slaapkamers (16, 13 en 11m2), volledig vernieuwde badkamer met inloopdouche, afzonderlijk toilet, garage met kantelpoort en uitschuiftrap naar de grote zolder, waar er meerdere kamers gecreëerd kunnen worden!
De tuin heeft een optimale zuid-west oriëntatie! Ook is er mogelijkheid om naast de woning een carport te plaatsen.
Er is centrale verwarming op aardgas ... (recente gasketel '20), alle ramen zijn dubbel glas en hebben rolluiken.
In 2020 werden volgende werken uitgevoerd: nieuwe verwarmingsketel (Viessmann) nieuwe keuken en badkamer, de elektriciteit werd conform gemaakt (elektriciteitskeuring geldig tot 2046). Er is een kruipkelder onder de volledige woning.
Door de muren en zolder extra te isoleren maak je van deze woning zeer eenvoudig een energiezuinige woning.

Momenteel is de woning verhuurd tegen een huurprijs: van 780 euro/maand.
De woning kan vrij zijn 6 maanden na het verlijden van de akte.

Heeft u verdere vragen of wenst u een bezoek?
Contacteer ons op 050/70 34 35 (Elien)
Lees meer Verberg