Moderne nog verder af te werken woning met 4 slaapkamers op een perceel van 1.485m2 met zicht over de velden

Verkocht Beernem Scherpestraat 17
Gelegen nabij het centrum van Beernem, doch in een landelijke omgeving vinden we deze energiezuinige woning met 4 slaapkamers. Door de lange oprit is de woning ver van de straat gelegen en dus ideaal voor wie op zoek is naar rust. Het perceel van 1.485m2 is omgeven door weides en akkerland. De laatste 5 jaar werd de woning volledig verbouwd tot een hedendaagse energiezuinige woning. Mits verdere afwerking (o.a. plaatsen gevelbekleding, binnendeuren, bevloering verdiep, tuinaanleg) kan dit een pareltje worden.
Gelijkvloers: inkom, gastentoilet, lichtrijke leefruimte met open keuken (Kvik) uitgerust met gasfornuis, dampkap, vaatwas, frigo, combi microgolf/oven, eethoek met zicht op tuin en onmiddellijke toegang naar het terras, knusse salonruimte, grote bergplaats met voorziening voor wasmachine. De volledige benedenverdieping is afgewerkt met gepolierde betonvloer. Verdiep: 4 slaapkamers (14, 13, 12 en 10m2) waarvan 1 met een nog af te werken terras aan de achterzijde, afzonderlijk hangtoilet, badkamer (nog af te werken). Centrale ... verwarming met radiatoren op aardgas (ATAG ketel '17) - Aluminum ramen met zonwerend glas in de keuken.
Zeer vlotte verbinding naar Brugge en Gent alsook een veilige fietsverbinding naar het station. Voor meer info of bezoek: 050/70 34 35 - elien@vastgoedwm.be
Lees meer Verberg