Verder te renoveren woning op gunstige ligging

Verkocht Beernem Waterstraat 2
Verder te renoveren halfopen bebouwing op gunstige ligging in Beernem. De woning paalt aan nieuwe kleinschalige verkaveling en zal zo ook ontsluiting hebben via de Fortstraat (kanaal Gent-Oostende). De woning heeft volgende indeling: inkom, ruime living en leefruimte, de keuken werd reeds vernieuwd en is uitgerust met een ingebouwde frigo, oven en keramische kookplaat, de badkamer werd eveneens vernieuwd met een douche, lavabomeubel met spiegelkast, hangtoilet en handdoekradiator. Zowel in de keuken en badkamer werd een parkettegel geplaatst. Onder de trap bevindt zich een droge kelder. Op de verdieping bevinden zich 2 slaapkamers. De bovenverdieping is toe aan totaalrenovatie.
Via het schuifraam in de keuken kan je rechtstreeks naar het terras en tuin waar het zalig vertoeven zal zijn.
Er is palend aan de tuin een nieuw te bouwen garagebox bij te kopen (25.000euro excl btw), zo zal de woning ook vlot te bereiken zijn via de nieuw aan te leggen straat achterliggende straat.

+ De woning beschikt over een recente (2014) ... hoogrendementsketel op aardgas van ATAG
+ De ramen en buitendeuren werden reeds vernieuwd door PVC schrijnwerk met dubbel glas (EPC houdt hiermee nog geen rekening)
+ De elektriciteit is conform
Renovatieverplichting (binnen de 5 jaar een minimum EPC-label D) is van toepassing op deze eigendom.

Voor meer info of bezoek: 050/70 34 35 (Elien)


Lees meer Verberg