Zeer ruime (kangoeroe)woning met 4 slpk (extra mogelijk), zongerichte tuin en garage in het centrum van Beernem

Verkocht Beernem Bloemendalestraat 4
Bent u op zoek naar een ruime (kangoeroe)woning (399m2 bewoonbare opp!) OF een woning waar u ook een zaak/kantoor/atelier kan in onder brengen? Dan is deze woning zeker iets voor u! De woning heeft 2 afzonderlijke inkomdeuren (winkel vooraan en privé op de zijkant) waardoor u perfect wonen en werken kan scheiden of de woning woning geschikt maakt als kangoeroewoonst. Achteraan bevindt zich een mooie zuidwestgerichte tuin met fruitbomen waar het zalig vertoeven is. Achteraan de tuin bevindt zich een gemetste garage met sectionale poort. Het privégedeelte werd in 2005 uitgebouwd en heeft een ruime living, moderne keuken en wasplaats/achterinkom. Tussen de winkel en privé is er een gastentoilet, douchekamer, 2 burelen alsook een droge kelder. De winkel, atelier, koelcel en stockage (kan ook gebruikt worden als garage) hebben een totale oppervlakte van +/- 120m2.
Op de verdieping bevinden zich 4 slaapkamers (25m2, 14m2, 13m2 en 10m2), alsook een badkamer met douche, dubbele lavabo en hangtoilet. Via een vaste trap komen we op de ... zolderverdieping waar zeker nog extra kamers gemaakt kunnen worden. Verwarming: hoogrendements gasketel ATAG (2005), in de winkel is er ook airco. Warm water met warmteboiler 300l (2005).
Met zijn ligging nabij het rondpunt richting Brugge, de gratis openbare parking voor de deur heeft deze woning de ideale locatie voor een handelszaak maar ook als privé-woonst.
Ook met kinderen is de woning ideaal gelegen: de school is op wandelafstand, het station is op fietsafstand, de bushalte naar Brugge op 50m.
Kortom, deze ruime eigendom is zeker een bezoekje waard!
Voor meer info of bezoek: 050/70 34 35 (Elien)
Lees meer Verberg