Te renoveren woning met 4 slaapkamers, grote tuin en garage op centrale ligging

Verkocht Beernem Sint-Andreaslaan 49
Deze woning is gelegen op een uiterst centrale ligging te Beernem, met alle voorzieningen binnen handbereik: winkels, school, station, bushalte, recreatiemogelijkheden.

Binnenkomen doen we in de inkomhal, bij het betreden van de woning word je begroet door een lichte woonkamer. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en bieden uitzicht op de tuin. De aangrenzende keuken is basis uitgerust en biedt ook zicht op de tuin. Vanuit de keuken is er toegang tot de kelder, een apart gastentoilet, de wasplaats/berging en tot slot de achterdeur.

Op de bovenverdieping bevinden zich de 4 slaapkamers, waarvan 2 zeer ruime kamer. De badkamer is voorzien van een bad met wastafel. Tot slot is er via de zoldertrap nog toegang tot de zolder. Daar kan mits de plaatsing van een vaste trap ook een extra slaapkamer gemaakt worden.
Het huis is zeer goed onderhouden door de jaren heen. Er is centrale verwarming op mazout, er ligt aardgas in de straat. Alle ramen zijn in PVC met dubbel glas.

De woning heeft een totale grondoppervlakte van 751m2. ... De tuin biedt dan ook veel ruimte om te genieten van het buitenleven. Er is garage alsook een tuinberging.

- De woning heeft een EPC-waarde energielabel E waardoor de renovatieverplichting van toepassing is (binnen de 5 jaar een label D behalen)
- Bij een ingrijpende energetische renovatie of sloop en herbouw van de enige eigen woning betaalt u nog maar 1 procent registratiebelasting (na de werken moet er een E-peil van maximum E60 behaald worden)

Met zijn 4 slaapkamers, garage, ruime tuin en gunstige ligging, is dit huis een geweldige keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een plek om 'thuis' te noemen.

Voor meer info of bezoek: 050/70 34 35
Lees meer Verberg