Te renoveren open bebouwing met grote tuin en garage in Sint-Joris

Verkocht Beernem Galgeveld 9
Deze charmante te renoveren woning is gelegen in het rustige Sint-Joris. Sint-Joris biedt alles wat je dagdagelijks nodig hebt (bakker, slager, apotheek, superette,...). Het station van Beernem is vlot te bereiken met de fiets alsook is de E40 vlot te bereiken met de auto. Eveneens zijn er in Sint-Joris mooie paden om te wandelen langs het water.

Binnenkomen doen we in de leefruimte, hier is ook toegang tot de droge kelder. Achter de leefruimte ligt de vernieuwde keuken. Deze is uitgerust met een kookplaat, dampkap en ingebouwde frigo. Verder is de wasplaats gelegen die de verbinding vormt naar de badkamer. De badkamer is uitgerust met een toilet, douche en lavabo. Er is een vaute die als slaapkamer kan dienen.
Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers.

Palend aan de woning bevinden zich koterijen die geïntegreerd kunnen worden in de woning. Er is ook een afzonderlijke garage. De tuin, die maar liefst 420m2 meet, is een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Met een totale perceeloppervlakte van ... 641m2 is er voldoende ruimte voor kinderen om te spelen en voor tuinliefhebbers om hun groene vingers te laten werken. Door het ruime perceel zijn zeker nog uitbreidingsmogelijkheden van de woning!

De woning heeft een EPC-waarde energielabel E, de renovatieverplichting is hier van toepassing (binnen de 5jaar naar label D).

Wat je zeker moet weten:
-Bij een ingrijpende energetische renovatie of sloop en herbouw van de enige eigen woning betaalt u nog maar 1 procent (voorheen 5 procent) registratiebelasting. Ps: na de werken moet er een E-peil van maximum E60 behaald worden.
Meer info op: https://www.vlaanderen.be/het-verkooprecht-bij-de-aankoop-van-de-enige-eigen-woning/aanvullend-verlaagd-tarief-voor-de-aankoop-van-de-enige-eigen-woning-met-verbintenis-tot-ingrijpende-energetische-renovatie
-Opgenomen op de inventaris onroerend erfgoed

Aarzel niet en vraag snel uw bezoek aan via 050 70 34 35!
Lees meer Verberg