Rustig gelegen te renoveren woning in centrum Sint-joris

Verkocht Beernem 't Hof 20
Gelegen in een rustige straat in het centrum van Sint-Joris vindt u deze te renoveren open bebouwing. De woning heeft volgende indeling: inkom, living, keuken, 3 slaapkamers, badkamer en garage en zolder. De woning beschikt deels over dubbele beglazing en centrale verwarming op mazout (cv-ketel is defect), er is aardgas aanwezig in de straat. Volgens het BPA mag de woning opgetrokken worden met een supplementaire bouwlaag in het dakvolume of 2 bouwlagen bij plat dak.
Totale grondoppervlakte 510m2. De tuin heeft een west-gerichte oriëntatie wat ideaal is om lang te genieten van zonnige zomeravonden.

De woning heeft een EPC-waarde energielabel F, de renovatieverplichting is hier van toepassing (binnen de 5jaar naar label D).

Wat je zeker moet weten:
-Bij een ingrijpende energetische renovatie of sloop en herbouw van de enige eigen woning betaalt u nog maar 1% registratiebelasting. Ps: na de werken moet er een E-peil van maximum E60 behaald worden.
Meer info op: ... https://www.vlaanderen.be/het-verkooprecht-bij-de-aankoop-van-de-enige-eigen-woning/aanvullend-verlaagd-tarief-voor-de-aankoop-van-de-enige-eigen-woning-met-verbintenis-tot-ingrijpende-energetische-renovatie

Meer info of een bezoek ter plaatse?
Contacteer ons via 050 70 34 35 (Elien) of elien@vastgoedwm.
Lees meer Verberg