Half open woning met 3 slaapkamers en leuke tuin

Verkocht Beernem Molenaarshof 14
Gelegen in een recente woonwijk te Sint-Joris (Beernem), buurtwinkels, school en sportmogelijkheden,.. zijn vlakbij. Op 4 km van de oprit E-40.

Bijzonderheden: de woning telt net geen 200 m2 bewoonbare oppervlakte en is instapklaar.
Pluspunten: zonnepanelen, energiezuinig (EPC 51) voorziening voor gashaard in de woonkamer.
De woning is met vlies behangen en netjes onderhouden.

Indeling:
Er is parking voor 2 wagens op eigen terrein.
Inkomhal met ingebouwde vestiaire kast en gastentoilet. De woonkamer is lichtrijk en heel ruim.
De zithoek vooraan meet 12m2, de eetplaats meet 33m2. Aan de tuinkant zijn er 2 grote schuiframen om vlot op het brede terras en de aangelegde tuin te kunnen. De tuin is ideaal georiënteerd voor wie namiddag en avondzon belangrijk vindt. De trampoline is ingebouwd en de berging is praktisch met bijhorend poortje. Hier staat de tuin altijd net door het kwaliteitsvol naturel kunstgras. De keuken is zeer ruim, stijlvol en volledig geïnstalleerd (voorzien van o.a inductiekookplaat, frigo, combi oven, ... vaatwas,..) aansluitend vinden we de wasplaats met extra berging onder de trap, toegang via een automatische poort, er kan geen wagen in maar is perfect voor iemand die zijn fiets, moto, kinderwagen,.. wilt opbergen.

Op de eerste verdieping vinden we 3 grote slaapkamers, ze meten respectievelijk 20m2, 15m2 en 11m2. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, lavabo. Er is een apart toilet en een praktische berging ideaal voor linnengoed of voorraad,.. Via een schuiftrap bereiken we de zolder. Deze ruime is voorzien van een groot veluxraam, je zou er dus nog potentieel in kunnen zien om er nog een 4 de slaapkamer te maken. Maar als berging is deze ruimte ook uiterst geschikt.

Extra's:
Regenwaterput
vliegramen
UTP en COAX op alle slaapkamers

Bel 050703435 voor een bezoek ter plaatse
(Jolien/Louise)
Lees meer Verberg