Instapklare woning met 3 slaapkamers, garage en landelijk vergezicht

Verkocht Beernem Eiland 13
RICHTPRIJS (*) Gelegen in het rustige Sint-Joris met zicht op de velden vinden we deze volledig gerenoveerde bungalow terug.

Indeling:
Binnenkomen doen we in de ruime inkomhal met apart toilet. Vervolgens komen we in de lichtrijke leefruimte. Deze geeft zicht op de tuin en de achterliggende velden. Naast de leefruimte bevindt zich een nieuwe, moderne keuken. Deze werd voorzien van alle nodige toestellen: ingebouwde vaatwas, oven, microgolf, kookplaat, dampkap en ingebouwde frigo. Naast de keuken is er een praktische berging/wasplaats, die ook in verbinding staat met de tuin en garage via de achterdeur. In de berging is er via de uitschuiftrap toegang naar de geïsoleerde zolder. Verder bevinden zich in de woning 3 slaapkamers (14m2, 12m2, 10m2) en de badkamer met inloopdouche en wastafel. Er zijn overal rolluiken en de woning werd volledig geschilderd.
Eén van de grootste troeven van dit perceel van 846m2 is het vergezicht op de landelijke omgeving. Thuiskomen in alle rust en privacy!
Naast de woning is tot slot nog een grote oprit ... voorzien om verschillende wagens op eigen terrein te plaatsen. Alsook is er een gemetselde garage aanwezig.

(*) Een richtprijs geeft, zoals het woord al zegt, de juiste richting aan. De koper beslist los daarvan zelf wat hij biedt afhankelijk van zijn indruk van de woning.
Dit in tegenstelling tot een vraagprijs, waarbij je enkel tot een verkoop komt wanneer de vraagprijs is geboden. Daarbij zit je als het ware vast aan een plafond, wat bij een richtprijs niet zo is.

Wenst u meer info over dit pand of een bezoek ter plaatse?
Aarzel niet en contacteer ons via 050 70 34 35 of elien@vastgoedwm.be!
Lees meer Verberg