Half open bebouwing met weide op 4.620m2

Verkocht Beernem Hooiestraat 21
Bent u op zoek naar een woning met weide? Dan is deze woning zeker een bezoekje waard!
Deze verzorgde halfopen bebouwing op een totaal van 4.620m2 is rustig en landelijke gelegen aan de achterkant van de vaart (Gevaerts), doch op 3km van de winkels, station en oprit E40.

De woning omvat op het gelijkvloers een gezellige en lichtrijke leefruimte met aanpalend de keuken die is uitgerust met een vaatwas, frigo en combi oven/microgolf . Deze ruimtes worden verwarmd met de pelletkachel. Een extra troef zijn de mooie eiken deuren. Er is ook een kleine badkamer met douche, lavabo en toilet. De garage is uitgerust met een automatische sectionaalpoort. Tenslotte is de veranda een leuke plaats om te vertoeven in het voor- en najaar. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers. Achteraan de woning bevindt zich een gemetste koterij alsook in de tuin bevinden zich verschillende koterijen, ideaal voor wie dieren wil stallen. De grootste troef is hier uiteraard het grote volledig omheinde perceel weiland dat zich naast de woning bevindt.
De ... woning mag ook nog uitgebreid worden tot 1.000m3 (wetgeving woningen in agrarisch gebied).

Zoals de EPC-waarde van 537 (energielabel F) laat vermoeden is er nog ruimte voor verbetering op het gebied van energiezuinigheid. De renovatie verplichting is hier dan ook van toepassing (binnen de 5jaar naar label D). Echter kan dit vlot behaald worden door het plaatsen van dakisolatie.

Voor meer info of bezoek: 050/70 35 34 (Elien) - info@vastgoedwm.be
Lees meer Verberg