Open bebouwing op 3.010m2 in landelijke omgeving

Vraagprijs: € 545 000 Beernem Hooiestraat 17
Op een perceel van 3.010m2 vindt u deze open bebouwing met bijgebouw. De woning is ideaal voor wie rustig en landelijk wil wonen aan de achterkant van de vaart (Gevaerts) maar toch op fietsafstand van de winkels, station en scholen.

De woning werd in 1986 gebouwd en heeft een zeer degelijke structuur en volgende indeling: een inkomhall met gastentoilet, een lichtrijke living met schouw en kachel, een ruime en verzorgde keuken uitgerust met een frigo, kookplaat, dampkap en dubbele spoelbak, via de keuken komen we in de veranda waar je een mooie zicht hebt op de tuin en omgeving, vervolgens vinden we op het gelijkvloers een badkamer met ligbad, wastafel en toilet, 2 ruime slaapkamers & een grote garage voor 2 wagens. Er is ook een kelder alsook is de woning volledig onderkelderd met een kruipkelder. In de inkomhal bevindt zich de vaste trap naar de grote zolder waar nog verschillende kamers gemaakt kunnen worden. Naast de woning bevindt zich een bijgebouw van +/- 68m2. Achter de woning bevindt zich een mooie tuin met terras alsook een ... lager gelegen deel tuin dat ideaal is voor het houden van dieren of om de tuin uit te breiden.

De woning heeft een EPC-waarde van 779 wat resulteert in een energielabel F, er is dan ook een renovatieverplichting (binnen de 5 jaar naar minimum energielabel D). Mits het vervangen van de accumulatoren en kolenkachel door centrale verwarming op aardgas of warmtepomp gaat de score naar D. Ook het plaatsen van dakisolatie kan de energiescore vlot verminderen.

Kortom, een woning die wat opfrissing kan gebruiken maar waar het zalig wonen zal zijn!
Voor meer info of bezoek: 050/70 34 35 (Elien)
Lees meer Verberg