Halfopen woning in doodlopende straat met 3 slpk, garage en zuidgerichte tuin

Verkocht Beernem Meiboomstraat 34
Deze stevige halfopen bebouwing gebouwd in 1976 is een ideale kans voor wie op zoek is naar een ruime woning met potentieel. Gelegen in een rustige buurt en vlakbij het centrum van Beernem en de Vaart, biedt deze woning drie slaapkamers en de mogelijkheid om een vierde slaapkamer te creëren. Deze woning biedt mede dankzij de ligging de ideale basis voor een gezellige en warme thuis.

Wat meteen opvalt op het gelijkvloers is hoe lichtrijk het er is. De woonkamer is ruim en staat in verbinding met de veranda, voorzien van zonnewering. Waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt vanuit de ruime zuidgerichte tuin. De keuken, hoewel functioneel en voorzien van een fornuis met gasvuur, oven, frigo en aparte vaatwasmachine, kan worden aangepast aan persoonlijke smaak en behoeften. Vanuit de keuken is er ook zicht naar buiten.

Op de eerste verdieping bevinden zich momenteel drie ruime volwaardige slaapkamers. Er is bovendien nog mogelijkheid om een extra kamer in te richten als dressing, thuiskantoor... Er is ook een badkamer op deze ... verdieping die mogelijk ingericht kan worden naar eigen wens en voorzien werd van een douchebad en lavabomeubel.

Een bijzonder voordeel van deze woning is de inpandige garage, wat niet alleen handig is voor het parkeren van voertuigen, maar ook voor extra opslagruimte of het opzetten van een werkplaats.

Het grote pluspunt van deze eigendom is de grote zuidgerichte tuin. Hier kunnen nieuwe eigenaars genieten van zonnige dagen, buitenactiviteiten organiseren en een groene oase creëren.

De ligging van deze woning is ook uitstekend, met nabijheid van scholen, winkels en openbaar vervoer. Het biedt een perfecte balans tussen rustig wonen en toegankelijkheid tot alle nodige voorzieningen.

Kortom, deze halfopen bebouwing met drie slaapkamers en potentieel voor een vierde is een geweldige kans voor wie op zoek is naar een project om een persoonlijke stempel op te drukken. Met zijn ruime indeling, grote tuin en inpandige garage biedt het veel mogelijkheden voor een comfortabel en functioneel huis. Bovendien is er geen renovatieverplichting van toepassing!

Wenst u meer info of een bezoek?
Aarzel niet en contacteer ons dan snel via 050703435 of louise@vastgoedwm.be!
Lees meer Verberg