Alleenstaande gelijkvloerse woning met dubbele garage en uitzonderlijk grote tuin midden het groen

Prijs op aanvraag Beernem Meerbergstraat 10
Fantastisch gelegen vindt u deze vrijstaande woning op een perceel van 2.425m2! De ligging biedt een weids uitzicht op de velden, terwijl winkels, het station en scholen zich op een steenworp afstand bevinden. Een perfecte combinatie voor wie op zoek is naar een serene en comfortabele woonomgeving te midden van de natuur, met alle voorzieningen binnen handbereik.

De nabijheid van de E40 en het sportpark met een atletiekbaan én gloednieuw zwembad dragen bij tot de unieke beleving van deze locatie. Bovendien kan je hier heerlijke fietstochten maken langs landelijke wegen door bossen of langs waterwegen.

Indeling van de woning: bij binnenkomst een ruime hal, een sfeervolle woonkamer met parketvloer en prachtig uitzicht op de tuin, een keuken, kelder, 3 slaapkamers, een badkamer met dubbele wastafel en douche, en een dubbele garage. De zolder is bereikbaar van buitenaf en biedt, na de nodige aanpassingen, mogelijkheden voor extra kamers/badkamer.

De woning, gebouwd in 1966, werd steeds goed onderhouden en verzorgd, op vandaag met ... een renovatieverplichting. (binnen 5 jaar minimaal naar energieklasse D). Recentelijk is de centrale verwarming vervangen door een HR gasketel en zijn de ramen (op één na) voorzien van dubbel glas. Met dakisolatie kan de EPC-score makkelijk naar energieklasse C worden gebracht.

Wil je deze woning graag bezoeken? Neem dan contact op met Elien via 050/70 34 35.
Lees meer Verberg