Ruime halfopen bebouwing met 4 slaapkamers

Vraagprijs: € 339 000 Beernem C. Marichalstraat 6
Deze halfopen bebouwing is gelegen in het centrum van Beernem en is ideaal voor wie op zoek is naar een ruime woning. De woning is gerenoveerd in 2007 en heeft een bewoonbare oppervlakte van 178m2. De woning heeft volgende indeling: een gezellige leefruimte, een ruime keuken uitgerust met oven, keramische kookplaat en frigo, kelder, ruime wasplaats met afzonderlijk toilet. Op de voutekamer bevindt zich de badkamer met bad, douche en lavabo. Op de verdieping bevinden zich 4 slaapkamers. Er is ook een grote zolder waar nog verschillende kamers gemaakt kunnen worden.
De woning heeft reeds een energielabel D, er is dan ook GEEN renovatieverplichting. De energiescore kan eenvoudig nog verbeteren door het plaatsen van dakisolatie. De ramen zijn dubbel glas, er is centrale verwarming op mazout (overschakelen naar gas is mogelijk). Pluspunten: goedgekeurde elektriciteit en geen asbest!

Achteraan de woning bevindt zich een grote tuin met terrassen en een garage. De totale grondoppervlakte bedraagt 461m2, het is dan ook een ideale tuin om ... te ravotten en te genieten. Indien gewenst kan er nog 200m2 bijgekocht worden. De woning is ideaal gelegen in een rustige buurt, maar toch dichtbij alle voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer. De bibliotheek en apotheek zijn vlakbij en binnenkort opent een nieuwe bakkerij achter de hoek. Ook kan je via de fietsbrug veilig het station bereiken. Vooraan de woning is er voldoende parkeergelegenheid.

Kortom, deze woning is de perfecte plek voor wie op zoek is naar een instapklare woning met veel ruimte en privacy.

Voor meer info of bezoek: 050/70 34 35 (Elien)
Lees meer Verberg