Gelijkvloerse rustig gelegen te renoveren alleenstaande woning in een residentiële wijk

Verkocht Brugge Hogeweg 477
* RICHTPRIJS
Grenzend aan natuurgebied, heel rustig en toch een vlotte verbinding met invalswegen en de ring van Brugge. Op een veilige manier kan je per fiets naar het centrum of naar het Station.

Deze woning heeft een algemene renovatie nodig, niettemin beschikt ze over een logische indeling van de ruimtes en de optimale zon oriëntatie.

Indeling: Inkomhal, tuingerichte woonkamer met houtcassette, een gezellige tv hoek met lichtrijke eetplaats, ruime keuken met aan de achterdeur het gastentoilet. De badkamer zit centraal naast de 3 slaapkamers en de inpandige garage die tevens ook dienst doet als wasplaats. Via de nachthal kunnen we via een ladder naar de grote zolder. Er kunnen ook hier extra kamers komen (de dwarsbalk kan hoger). De tuin is eenvoudig en is vrij van inkijk.

Reeds gescheiden RWA en DWA
Regenwaterput

Renovatieverplichting (binnen de 5 jaar een minimum EPC-label D) is van toepassing op deze eigendom.

(*) Een richtprijs geeft, zoals het woord al zegt, de juiste richting aan. De koper beslist los daarvan zelf wat ... hij biedt afhankelijk van zijn indruk van de woning. Dit in tegenstelling tot een vraagprijs, waarbij je enkel tot een verkoop komt wanneer de vraagprijs is geboden. Daarbij zit je als het ware vast aan een plafond, wat bij een richtprijs niet zo is.

Wenst u een bezoek of meer info bel ons op 050703435 (Jolien)
Lees meer Verberg