Instapklare woning met dubbele garage & handelzaak/kantoor van 90m2

Vraagprijs: € 625 000 Dentergem Tieltstraat 32
Gelegen langs de Tieltstraat en de Dujardinstraat vindt u deze verzorgde en instapklare woning met dubbele garage én bijgebouw van 90m2. Dit bijgebouw werd tot voor kort gebruikt als een handelszaak (slagerij - 80 ampère aanwezig) maar kan ook perfect dienen als kantoor, praktijk. Zeer interessant is dat er 2 verschillende opritten zijn en dat de privé-inkom volledig gescheiden is van de zaak.
De woning is ingedeeld als volgt gelijkvloers:
inkomhal met trappenhal, bureau/ slaapkamer, leefruimte met houtcassette, prachtige keuken afgewerkt met granieten werkblad en uitgerust met ingebouwd koffiezetapparaat, oven, microgolf en stoomoven, koelkast, inductiekookplaat en teppanyaki plaat, vaatwasser, aansluitend op de keuken is er een glazen uitbouw waar een grote eettafel kan staan. Naast de keuken bevindt zich een toilet met lavabo en een wasplaats met douche.
Vervolgens komen we in de dubbele garage van 40m2 met een automatische sectionaalpoort (2,5m hoogte), dus ideaal voor wie een camionette heeft. Boven de garage is een ... ontspanningsruimte uitgerust met een airco, leuk om als bv. mancave te gebruiken.
Verdiep: op het verdiep bevinden zich 3 ruime slaapkamers, een badkamer met toilet, wastafel, en ligbad.

Het bijgebouw bestaat momenteel uit een winkelgedeelte (bijgebouwd in 2004 samen met de garage) met atelier en koelcellen. Uiteraard kunnen deze verwijderd worden om om te vormen voor een andere fuctie, denk maar aan een kapsalon, logopediste, thuiswerk,.... De handelszaak is ook voorzien van een afzonderlijk toilet en een zolderruimte die kan gebruikt worden als stockageruimte. De oprit is afgesloten met een automatisch hekken en is er voldoende verharding om verschillende wagens te plaatsen.
Tenslotte is er een onderhoudsvriendelijke zongerichte tuin met aangelegd terras en eiken terrasoverkapping alsook een tuinhuis. Ook voor de woning zijn er verschillende parkeerplaatsen.
Kortom een ideale eigendom om bewoning te combineren met een zelfstandige activiteit!

Pluspunten
Er is een zonneboiler aanwezig voor het warm water van de privé alsook voor de handelzaak/kantoor. Er is alarm en camerabewaking aanwezig.

Voor meer info of bezoek: 050/70 34 35 - elien@vastgoedwm.be
Lees meer Verberg