Open bebouwing met 4slpk, garage en carport in landelijke omgeving

Vraagprijs: € 499 000 Hertsberge Scharestraat 30 B
*** OPEN HUIZENDAG OP ZATERDAG 28/03 gaat NIET door bezoek deze woning virtueel: https://www.vastgoedwanneyn.be/detail/te-koop-woning-ruddervoorde/5163040! ***

Ruime open bebouwing met 4slpk, garage, carport en tuin in een prachtig landelijke omgeving.
Deze energiezuinige woning werd 10j geleden gebouwd en bevindt zich tussen Ruddervoorde en Hertsberge, mét een goede verbinding naar Brugge en de E40. De woning omvat op het gelijkvloers: een ruime inkomhal, een lichtrijke living met schouw in Portugese marmer en houtkachel, aanpalend een keuken uitgerust met frigo, oven en keramische kookplaat, vanuit de keuken heeft u een prachtig zicht naar de tuin en is er ook onmiddellijke toegang naar het overdekt terras, praktische wasplaats met afzonderlijke koele berging en inloopdouche, ruime garage met automatische poort. Op de verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en een mooie badkamer met ligbad, douche en lavabomeubel. Geïsoleerde zolder.
Volledig omheinde ZUID-WEST gerichte tuin met zicht naar de achterliggende weides en ... akkers. Ruim tuinhuis van 24m2.
Dubbele oprit en carport. Totale grondopp: 998m2

+ rondom mooie landelijke zichten
+ zeer energiezuinig: EPCscore (139 kWh/m2) dateert van voor de zonnepanelen, zonneboiler en nieuwe CV ketel (Buderus van 2017 op mazout, aardgas aanwezig in de straat)
+ 24 zonnepanelen mét certificaten (nog voor 10j, +/- 9.200euro)
+ zonneboiler voor het warm water
+ regenput 10.000l

Dit is een startprijs: elk hoger bod wordt aan de eigenaars voorgesteld.
Wenst u meer info of een bezoek: 050/70 34 35 (verantwoordelijke verkoop Elien)
Lees meer Verberg