Open bebouwing met 4slpk, garage en carport in landelijke omgeving

Vraagprijs: € 499 000 Hertsberge Scharestraat 30 B
*** OPENHUIS ZATERDAG 22/08 van 10 tot 11u ***
Om alles corona-proof te laten verlopen vragen wij u om vooraf het tijdstip van uw aanwezigheid te bevestigen op 050/70 34 35 of elien@vastgoedwanneyn.be

Ruime open bebouwing met 4slpk, garage, carport en tuin in een prachtig landelijke omgeving.
Deze energiezuinige woning werd 10j geleden gebouwd en bevindt zich tussen Ruddervoorde en Hertsberge, mét een goede verbinding naar Brugge en de E40. De woning omvat op het gelijkvloers: een ruime inkomhal, een lichtrijke living met schouw in Portugese marmer en houtkachel, aanpalend een keuken uitgerust met frigo, oven en keramische kookplaat, vanuit de keuken heeft u een prachtig zicht naar de tuin en is er ook onmiddellijke toegang naar het overdekt terras, praktische wasplaats met afzonderlijke koele berging en inloopdouche, ruime garage met automatische poort. Op de verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en een mooie badkamer met ligbad, douche en lavabomeubel. Geïsoleerde zolder.
Volledig omheinde ZUID-WEST gerichte tuin met ... zicht naar de achterliggende weides en akkers. Ruim tuinhuis van 24m2.
Dubbele oprit en carport. Totale grondopp: 998m2

+ rondom mooie landelijke zichten
+ zeer energiezuinig: EPCscore (139 kWh/m2) dateert van voor de zonnepanelen, zonneboiler en nieuwe CV ketel (Buderus van 2017 op mazout, aardgas aanwezig in de straat)
+ 24 zonnepanelen mét certificaten (nog voor 10j, +/- 9.200euro)
+ zonneboiler voor het warm water
+ regenput 10.000l

Bezoek deze woning virtueel: https://seekbeak.com/v/KGEjEKbQ1Qv

Wenst u meer info of een bezoek: 050/70 34 35 (verantwoordelijke verkoop Elien)
Lees meer Verberg