Alleenstaande woning met 3 slaapkamers, garage en bijgebouw van +/-165m2 op een perceel van 1.352m2!

Verkocht Hertsberge Proosdijstraat 61
Alleenstaande woning met 3 slaapkamers, garage en bijgebouw van +/-165m2 op een perceel van 1.352m2!
Gelegen in bosrijke omgeving en met vlotte verbinding naar Beernem, Oostkamp, Zwevezele waar bovendien zicht kan gecreëerd worden op de achterliggende velden!

Indeling:
Bij het binnenkomen valt de ruime inkom- en trappenhal meteen op. Onder de trap is een praktische berging en kruipkelder. Als men verder loopt komt men in de vernieuwde keuken terecht. Bij het vernieuwen van de keuken werd meteen ook een uitbouw gerealiseerd, vanwaar men subliem zicht op de grote tuin heeft. De keuken vormt het hart van de woning en is volledig geïnstalleerd en voorzien van toestellen om het hedendaagse comfort te garanderen: combi-oven, dampkap, keramische kookplaat, frigo. De keuken met granieten werkblad geeft toegang tot alle andere gelijkvloerse ruimtes. Te beginnen met de leefruimte, ook deze is vernieuwd: er werd een nieuwe vloer geplaatst en sinds 2014 is er ook een gashaard aanwezig. Ideaal om tijdens de koude winterdagen in alle sfeer ... en gezelligheid in de zetel te vertoeven! Vervolgens is de gelijkvloerse slaapkamer terug te vinden (13,60m2). Uiteraard kan deze kamer ook dienen als hobbykamer, bureauruimte of als uitbreidingsmogelijkheid van de living. Tal van mogelijkheden! Palend aan de keuken is een bijkeuken, waar ook aansluitingen zitten voor wasmachine en een bijkeuken of andere voorzieningen. Hiernaast is dan, met rechtstreekse toegang tot de keuken, nog een kelder waar de voorraad kan gestockeerd worden. Vervolgens vinden we de badkamer terug. Deze te vernieuwen badkamer is voorzien van een ligbad en lavabo. Het gastentoilet is apart en te bereiken via de garage. De garage beschikt over een elektrische poort en biedt nog extra berging of ook ideaal als bureauruimte of extra kamer.
Op de eerste verdieping zijn nog 2 slaapkamers terug te vinden die beiden 16m2 meten. Op dit verdiep is tot slot nog veel zolderruimte die gebruikt kan worden als extra berging of waar men ingemaakte kasten kan maken om deze ruimte optimaal te benutten. Op de eerste verdieping is voldoende ruimte om het verdiep opnieuw in te delen en extra slaapkamers en eventueel een badkamer te maken.

Overal in de woning zijn rolluiken voorzien. Er is geen centrale verwarming maar er is wel elektrische verwarming in de kamers, alsook verwarming op gas in de leefruimte, keuken en badkamer.

Het bijgebouw meet +/- 165m2 en dient als extra opslagruimte. Ideaal voor wie op zoek is naar wat extra berging of stockageruimte voor een zelfstandige activiteit! Het bijgebouw beschikt tenslotte nog over een eigen regenwaterput.

Renovatieverplichting (binnen de 5 jaar een minimum EPC-label D) is van toepassing op deze eigendom.

Wenst u meer info of een bezoek ter plaatse?
Contacteer ons dan op het nummer 050 70 34 35 of via louise@vastgoedwm.be!
Lees meer Verberg