Grotendeels gerenoveerde woning met 3 slaapkamers en ruime koer

Verkocht Izegem Vlasgaardstraat 47
Ligging: Op wandelafstand van centrum Izegem, nabij slager, bakker, bank, restaurant, enz..

Bijzonderheden: tussen 2015 en 2017 genoot deze woning een renovatie daarbij hebben ze
alle elektriciteit & sanitair aanpakt, daardoor hebben ze de vloer in de woonkamer met daaronder de afvoerbuizen naar de riolering vernieuwd, plakwerken in de woonkamer en keuken zijn nieuw en de ramen op de achterkant in de woonkamer en keuken zijn nieuw (pvc). Ook werd er een nieuwe keuken & badkamer geplaatst.

Indeling:
Gelijkvloers: inkomhal eveneens traphal. Via de inkomhal hebben we toegang tot de leefruimte en de zithoek (25m2) (aardgas gaskachel). Aansluitend vinden we de keuken (15m2). De keuken is volledig nieuw sinds 2015, er is ook voorziening voor wasmachine/droogkast (keramisch fornuis, vaatwas, combi oven). Via de keuken hebben we toegang tot de de badkamer (6m2) met toilet, lavabo en inloopdouche. Vanuit de keuken bereiken we het terras (25m2), het terras is deels overdekt en is ruim genoeg om er een leuke zithoek te maken en of ... extra berging te voorzien.

Eerste verdiep: via de nachthal komen we op het eerste verdiep. Het eerste verdiep beschikt over 2 slaapkamers van 8m2 en 25m2.
Tweede verdiep: zolderkamer (25m2) is te bereiken met een vaste trap, deze ruimte werd ingericht als slaapkamer met inbouwkasten en is uitgerust met internet & distributie.

Kelder: de woning beschikt over een droge kelder (5m2).

Parkeermogelijkheid: voor de woning zijn er voldoende parkeerplaatsen.

EPC verslag in opmaak

PLUSPUNTEN:
- Centrum Izegem;
- De zolder is te bereiken via een vaste trap;
- Mogelijkheid tot 4 slaapkamers.
- Overal rolluiken
- Steenput
Lees meer Verberg